Az Univerzum üzenete 2024.02.27-re, az Univerzum pontosan tudja, hogy mire vágysz, és azt ma tálcán kínálja számodra!

Az Univerzum üzenete 2024.02.27-re, az Univerzum pontosan tudja, hogy mire vágysz, és azt ma tálcán kínálja számodra!

Kedves Lelkek!

Ezen a különleges napon, 2024. február 27-én, az Univerzum egy csodálatos meglepetéssel készül számotokra. Az angyalok és a spirituális vezetők örömmel jelentik be, hogy az Univerzum pontosan tudja, hogy mire vágysz, és ma tálcán kínálja azt neked!

A “2” szám a harmónia és egyensúly jelképe, míg a “27” (2+7=9) a lezárást és a spirituális elhivatottságot szimbolizálja. Ez a nap arról szól, hogy felismerjük és elfogadjuk az Univerzum bőségét és szeretetét, amely pontosan tudja szívünk legmélyebb vágyait.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom az Univerzum bőségét és szeretetét. Hálás vagyok mindenért, ami az életembe érkezik, tudva, hogy az Univerzum gondoskodik rólam és beteljesíti szívem vágyait!”

A következő napokban legyetek nyitottak arra, hogy fogadjátok az Univerzum ajándékait. Ezek az ajándékok nemcsak anyagi formában érkezhetnek, hanem békében, szeretetben és a személyes növekedés új lehetőségeiben is megmutatkozhatnak.

Üzenet az őrangyalodtól:

“Kedvesem, ne feledd, hogy az Univerzum szeretettel figyel téged és mindig készen áll arra, hogy segítsen neked abban, hogy a legmagasabb jódat valósítsd meg. Bízz az égiekben, és nyisd meg szívedet az ő szeretetüknek és vezetésüknek.”

A 7-es szám misztikus ereje:

A 7-es szám a spiritualitás, az intuíció és a belső bölcsesség számaként ismert. Ezen a napon különösen fontos, hogy figyeljetek belső hangotokra és intuíciónkra, mert ezek vezetnek el benneteket a legnagyobb áldásokhoz. A 7-es szám arra ösztönöz minket, hogy merjünk mélyebbre ásni spirituális utunkon, és fedezzük fel azokat a rejtett kincseket, amelyek bennünk lakoznak.

Az üzenet megosztásával nem csak saját lelki utatokat támogatjátok, hanem másokat is inspiráltok, hogy nyissanak meg az Univerzum szeretete és bősége felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy mindenki részesülhessen az Univerzum által kínált végtelen lehetőségekből.

Kedveseim, ezen a csodálatos napon emlékezzetek, hogy az Univerzum mindig mellettetek áll, és készen áll arra, hogy beteljesítse szívetek legmélyebb vágyait. Maradjatok nyitottak, hálásak, és fogadjátok szeretettel az élet ajándékait, tudva, hogy minden, ami érkezik, az életetek gazdagítására szolgál!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!