Az Univerzum üzenete 2024.02.28-ra, ma ezerszeres égi áldások várnak a tiszta szívűekre!

Az Univerzum üzenete 2024.02.28-ra, ma ezerszeres égi áldások várnak a tiszta szívűekre!

Kedves Olvasóink!

Ezen a különleges napon, 2024. február 28-án, az Univerzum egy rendkívül erős energiájú napot teremtett, amelyen ezerszeres égi áldások várnak minden tiszta szívű lényre. Ezen a napon a végtelen szeretet és fény záporozik le rátok az angyalok és a spirituális vezetők közvetítésében!

A “2” szám a dualitás, a partnerség és az együttműködés energiáját hordozza, míg a “28” (2+8=10, 1+0=1) az új kezdetek és a teremtés erejét képviseli. Ez a nap arra szólít fel bennünket, hogy nyissuk meg szívünket és lelkünket az Univerzum áldásainak fogadására.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Egy vagyok az Univerzummal, és nyitott szívvel fogadom az égi áldásokat. Hálás vagyok mindenért, ami az életembe érkezik, tudva, hogy az Univerzum tiszta szívűeknek szánt ajándékaival vagyok körülvéve!”

A következő napokban legyetek készen arra, hogy megtapasztaljátok az Univerzum áldásainak konkrét megnyilvánulásait életetekben. A tiszta szándék és a pozitív cselekedetek által vonzzátok be ezeket az áldásokat, melyek formái sokfélék lehetnek, attól függően, hogy mire van a legnagyobb szükségetek.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy minden gondolatod, szavad és tetteid által teremtesz. Ma, amikor az Univerzum ezerszeres áldásokat küld feléd, legyél tudatos a szeretet és a pozitivitás kisugárzásában. Az angyalok és én mindig veled vagyunk, támogatunk abban, hogy a legmagasabb jódat érd el!”

A 8-as szám misztikus ereje:

A 8-as szám a bőség, a sikeres karmikus ciklusok lezárása és az új kezdetek energiáját képviseli. Ezen a napon a 8-as szám különös jelentőséggel bír, mivel megerősíti az Univerzumtól érkező bőség és áldások hatását. Ez az energia segít abban, hogy felismerjük és kiaknázzuk a bennünk rejlő teremtő erőt.

Az üzenet megosztásával nem csak a saját spirituális utatokat erősítitek, hanem másokat is inspiráltok, hogy nyissanak meg az Univerzum áldásai felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az ezerszeres égi áldások minél több emberhez eljussanak.

Kedveseim, ezen a napon különösen figyeljetek arra, hogy milyen energiákat sugároztok ki, és legyetek nyitottak az Univerzum szeretetére és áldásaira. Bízzatok abban, hogy minden, ami ma történik, az életetek gazdagítására szolgál, és hozzájárul személyes és spirituális növekedésetekhez.

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!