Az Univerzum üzenete 2024.02.29-re, ma bőség energia érkezik, használd kiaz erejét!

Az Univerzum üzenete 2024.02.29-re, ma bőség energia érkezik, használd kiaz erejét!

Kedves Olvasóink!

2024. február 29-én, egy ritka és különleges nap áll előttünk, amely extra energiát és lehetőséget kínál az Univerzumtól kapott bőség befogadására és annak megsokszorozására. Ezen a szökőnapon egy erős bőség energia érkezik, amelyre hosszú ideje vártok, és most itt az idő, hogy maximálisan kihasználjátok ezt az erőt.

A “2” szám a harmónia, egyensúly és partnerség energiáját hordozza, míg a “29” (2+9=11, 1+1=2) a magasabb rendű spirituális ébresztő és a mester szám vibrációit képviseli, ami még inkább megerősíti a “2” szám harmóniáját és együttműködését. Ez a nap különleges lehetőséget biztosít arra, hogy szinkronban legyetek az Univerzum bőségével.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Elfogadom és üdvözlöm az Univerzum bőségét életemben. Nyitott vagyok arra, hogy befogadjam és megsokszorozzam az érkező jólétet, szeretetet és lehetőségeket.”

A következő napokban legyetek készen arra, hogy meglássátok és kiaknázzátok azokat a lehetőségeket, amelyek az életetekbe érkeznek. Az Univerzum bősége minden formában megjelenhet, legyen szó anyagi jólétről, lelki gazdagságról vagy kapcsolatok mélyüléséről.

Üzenet az őrangyalodtól:

“Kedvesem, bízz abban, hogy az Univerzum végtelen bőségének forrása kiapadhatatlan. Amikor szíved és elméd nyitott a befogadásra, az Univerzum csodái korlátlanul áramlanak az életedbe. Használd ki ezt az energiát arra, hogy megvalósítsd álmaidat és céljaidat!”

A 9-es szám bőséghozó ereje:

A 9-es szám a bőség, a fejlődés és a spirituális megvalósulás szimbóluma. Ezen a napon a 9-es szám hatása fokozottan érezhető, ami segít abban, hogy a bőség minden formáját megtapasztaljátok. Ez a vibráció támogatja a lezárást és az új kezdetek előkészítését, lehetővé téve számotokra, hogy tiszta lappal induljatok el a bőség útján.

Az üzenet megosztásával nem csupán saját lelki utatokat gazdagítjátok, de másokat is inspiráltok, hogy nyitottak legyenek az Univerzum végtelen bőségére. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az Univerzum bőség energiája mindenkit elérjen!

Kedveseim, ezen a különleges napon maradjatok tudatosak, nyitottak és hálásak. Fogadjátok szeretettel az Univerzum ajándékait, és használjátok fel a bőség energiáját arra, hogy javítsatok életminőségeteken, és segítsetek másoknak is abban, hogy részesüljenek az Univerzum gazdagságából.

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

http://kellenifog.hu/index.php/a-feny-konyve/


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!