Az Univerzum üzenete 2024.03.10-re, Az újhold ereje fontos megoldást hoz az életedbe!

Az Univerzum üzenete 2024.03.10-re, Az újhold ereje fontos megoldást hoz az életedbe!

Kedves Olvasóink!

2024. március 10-én, az Univerzum egy különleges ajándékkal készül számotokra az újhold energiájának formájában. Ezen a napon az újhold ereje katalizátorként működik, amely fontos megoldást hoz az életetekbe, lehetővé téve a friss kezdeteket és a régóta várt változásokat!

A “3” szám a teremtés és a kommunikáció energiáit szimbolizálja, míg a “10” (1+0=1) az új kezdeteket és a vezetői képességet. Ezek az energiák együttesen egy erős alapot nyújtanak a változásra és az új lehetőségekre, amelyek az újhold áldásai által nyílnak meg előttetek.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Bízom az Univerzum erejében, hogy az újhold megújító energiái fontos megoldásokat hoznak az életembe. Nyitott vagyok a változásra és kész fogadni az új lehetőségeket!”

A következő napokban figyeljetek az Univerzum jeleire, amelyek útmutatást adnak az új lehetőségek felismerésében és a fontos megoldások megvalósításában. Az újhold energiája segít abban, hogy tiszta lappal kezdjetek, és új irányt vegyetek az életetekben.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, az újhold ereje egy új ciklus kezdetét jelzi az életedben. Használd ki ezt az energiát arra, hogy megtisztítsd magad a múlt terheitől, és teljes szívedből fogadd el az új lehetőségeket. Az angyalok támogatnak téged minden lépésben!”

A 10-es szám megújító ereje:

A 10-es szám hatása a mai napon különösen erős, a megújulás és az új kezdetek energiát hordozza. Ez az energia segít abban, hogy új perspektívából tekintsünk az életünkre, és bátran tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek előrevisznek bennünket. A 10-es szám emlékeztet arra, hogy minden befejezés egyben egy új kezdet is, és az Univerzum mindig támogat bennünket az új utakon!

Az üzenet megosztásával nem csak saját spirituális utatokat erősítitek, de másokat is inspiráltok, hogy nyissanak meg az Univerzum és az újhold áldásai felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az újhold megújító ereje minél több ember szívét érintse meg.

Kedveseim, ezen a csodálatos napon engedjétek, hogy az újhold megújító energiái vezessenek és inspiráljanak benneteket. Fogadjátok szeretettel az életetekbe érkező új lehetőségeket, és bízzatok abban, hogy az Univerzum és az angyalok mindig mellettetek állnak, támogatva a növekedéseteket és fejlődéseteket!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!