Az Univerzum üzenete 2024.03.11-re, A mai nap kétszeres védelmező energiával támogat, két angyal áll melletted minden pillanatban!

Az Univerzum üzenete 2024.03.11-re, A mai nap kétszeres védelmező energiával támogat, két angyal áll melletted minden pillanatban!

Kedves Olvasóink!

2024. március 11-én egy rendkívül erőteljes energetikai napra ébredünk, amikor az Univerzum kétszeres védelmező energiával áraszt el benneteket. Ezen a különleges napon két angyal áll mellettetek minden pillanatban, biztosítva, hogy védve és támogatva legyetek minden helyzetben!

A “3” szám a teremtés és a kommunikáció energiáit szimbolizálja, míg az “11” egy mesterszám, amely az intuíció, a spirituális ébredés és a magasabb cél iránti hajlamot képviseli. Ezen a napon az angyalok által közvetített védelmező energia különösen erős, segítve benneteket abban, hogy megőrizzétek belső békéteket és harmóniátokat.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Bízom abban, hogy az Univerzum és az angyalai mindig védelmeznek és támogatnak. Tudom, hogy minden lépésemet két angyal kíséri, így bátran és biztosan haladok előre az életem útján!”

A következő napokban tapasztalhatjátok az angyali védelem és támogatás folyamatos jelenlétét. Ez az energia segít abban, hogy megoldjatok minden kihívást, és magabiztosan nézzetek szembe az eljövendő lehetőségekkel.

Üzenet az Őrangyaodltól: “Kedvesem, ne feledd, hogy sosem vagy egyedül. Az égiek mindig figyelnek rád és támogatnak téged. Hívj minket segítségül bármikor, és biztos lehetsz benne, hogy azonnal melletted állunk, védelmezünk és útmutatást adunk.”

A 11-es szám ezen a napon különleges védelmező erővel bír, amely a spirituális ébredést és a magasabb tudatosságot segíti elő. Ez a mesterszám arra emlékeztet bennünket, hogy az angyalok és a spirituális vezetők mindig készen állnak arra, hogy megóvják és vezessék lépteinket. Az 11-es szám energiája lehetővé teszi számunkra, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki az Univerzummal, és nyitottá váljunk az égiek üzeneteire.

Az üzenet megosztásával nem csak saját spirituális utatokat erősítitek, hanem másokat is arra inspiráltok, hogy nyissanak meg az angyalok védelmező szeretete felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy az Univerzum védelmező ereje mindenkit elérhessen!

Kedveseim, ezen a különleges napon emlékezzetek arra, hogy az angyali védelem és a támogatás mindig körülvesz benneteket. Bízzatok az angyalokban, és engedjétek, hogy fényük vezessen titeket a biztonság és harmónia útján. Legyen ez a nap a spirituális védelem és az angyali szeretet ünnepe számotokra!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!