Az Univerzum üzenete 2024.03.12-re, Karmikus szerencse energia kísér ma utadon!

Az Univerzum üzenete 2024.03.12-re, Karmikus szerencse energia kísér ma utadon!

Kedves Olvasóink, 2024. március 12-én egy különleges napra ébredünk, amely a karmikus szerencse és az Univerzum által küldött segítő energiák hullámában fürdik. Ezen a napon az égiek különös figyelmet fordítanak rátok, hogy segítséget és védelmet nyújtsanak utatok során!

A “3” szám a teremtés és a kommunikáció energiáit hordozza, míg a “12” (1+2=3) ismét csak a “3”-ra redukálódik, megerősítve ezáltal a teremtés, a közösség és a karmikus kapcsolatok erejét. Ez a nap különleges lehetőséget biztosít a pozitív karma felgyorsítására és az Univerzummal való mélyebb kapcsolódásra.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Bízom az Univerzum támogatásában és a karmikus szerencse energiájában, amely ma utamon kísér. Nyitott vagyok elfogadni minden jó dolgot, amely az életembe érkezik!”

A következő napokban figyeljetek azokra a jelekre és lehetőségekre, amelyek előttetek nyílnak meg. Ezek az Univerzum ajándékai számotokra, amelyek segítenek a karmikus egyensúly megerősítésében és az életetek pozitív irányba történő alakításában.

Üzenet az Őrangyalodtól:

“Kedvesem, emlékezz, hogy a karmikus szerencse nem véletlen. Az általad tett jó cselekedetek és a pozitív energia, amit kisugárzol, most visszatér hozzád. Légy nyitott, és fogadd el az Univerzum áldásait hálával!”

A 12-es szám védelmező ereje:

A 12-es szám a kozmikus rend és harmónia jelképe, amely összhangot teremt a fizikai és spirituális világok között. Ez a szám emlékeztet minket arra, hogy minden, amit teszünk, hatással van karmánkra és életutunkra. A 12-es szám védelmező energiája ma különösen erős, biztosítva, hogy a jó cselekedeteitek gyümölcsöt teremjenek, és védelmet nyújtsanak az élet viharai ellen.

Az üzenet megosztásával nem csak saját spirituális utatokat erősítitek, de másokat is inspiráltok, hogy nyissanak meg a karmikus szerencse és az Univerzum segítő energiái felé. Kommentben írd le a “köszönöm” szót, hogy gyorsabban megvalósuljon a változás az életedben, és hogy a védelmező és segítő energia mindenkit elérjen!

Kedveseim, ezen a csodálatos napon emlékezzetek arra, hogy a pozitív gondolkodás, a jó cselekedetek és a hálás szív meghozza gyümölcsét. Az Univerzum és a karmikus szerencse ma különösen támogat benneteket, így használjátok ki ezt az energiát, hogy előremozduljatok és pozitív változásokat hozzatok az életetekben!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!