Az Univerzum üzenete 2024.03.13-ra, Ma a rejtély egy darabja előkerül, kiderül hogy honnan érkezik a segítség!

Az Univerzum üzenete 2024.03.13-ra, Ma a rejtély egy darabja előkerül, kiderül hogy honnan érkezik a segítség!

Szeretett Olvasóink!

Ma, 2024. március 13-án, az Univerzum egy csodálatosan áldásos üzenetet küld számunkra, amely különleges spirituális vibrációval és mélyreható jelentéssel bír. E nap nem csupán egy újabb fordulópontja életünknek, hanem egy varázslatos kapu, amelyen keresztül a rejtélyek egyik darabja feltárul előttünk. A segítség, amelyet oly sokan keresünk, váratlan helyről érkezik, megvilágítva azt az utat, amelyen haladnunk kell.

A mai dátum, 2024. március 13., magában hordozza a megújulás és a spirituális ébredés számait. A 3-as szám, amely kétszer is megjelenik ezen a napon (a hónap és a nap összeadásával), a kreativitást, a kommunikációt és a közösségi kapcsolatokat jelképezi. Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy bízzunk a belső hangunkban, és nyissunk szívünket a szeretet és az új kezdetek felé. A 13-as szám, amely gyakran félreértett és tévesen negatív jelentéssel bír, valójában a spirituális növekedés, átalakulás és megújulás szimbóluma. Ezen a napon különösen erős az Univerzum támogató energiája, amely segít abban, hogy felismerjük és elfogadjuk a változásokat, mint az élet természetes részét.

E mai napon a pozitív megerősítés, amit magunkkal vihetünk:

“Én vagyok a fény, én vagyok a szeretet, én vagyok az, aki képes átlépni a félelmein, és megnyitni az ajtót a végtelen lehetőségek felé.”

A következő néhány napban figyeljünk a jelekre, amelyek az égből érkeznek. Ezek az üzenetek kis változások formájában jelenhetnek meg életünkben, de hatalmas hatással bírnak. Legyünk nyitottak és fogadók, mert az Univerzum most különösen hajlandó megmutatni nekünk a helyes irányt.

Az üzenet, amit a segítő őrangyalunk küld számunkra:

“Ne félj az ismeretlentől, mert én mindig veled vagyok, útmutatást és védelmet biztosítva. Bízz magadban és az Univerzumban, mert minden, amit tapasztalsz, a lelki növekedésedet szolgálja.”

A 13-as szám szerencsehozó erejéről szólva, ne feledjük, hogy minden szám vibrációja különleges üzenetet hordoz. A 13-as nem a balszerencsét, hanem egy erőteljes spirituális megújulást jelent, amely lehetőséget ad arra, hogy megtisztuljunk, átalakuljunk és még inkább összhangba kerüljünk a világegyetem törvényeivel. Engedjük, hogy ez a nap megtöltődjön a 13-as szám által sugárzott pozitív energiákkal, és használjuk ki ezt az erőt, hogy előre lépjünk saját spirituális utunkon.

Kérlek, osszátok meg ezt az üzenetet, hogy elérhesse és pozitívan befolyásolhassa mindenki életét. A változás akkor következik be, amikor megosztjuk a fényt és szeretetet, amit kapunk. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódhassanak a változások az életetekben!

Áldás, gyógyulás, és a legmélyebb békesség legyen veletek ezen az estén és minden további napon.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

Engedjük, hogy ez az üzenet vezető fényként szolgáljon nekünk ezen a napon és a következőkben, emlékeztetve arra, hogy az Univerzum mindig velünk van, segít és támogat minket utunk minden lépésén.