Az Univerzum üzenete 2024.03.15-re, a mai nap csodás változásokat ígér!

Az Univerzum üzenete 2024.03.15-re, a mai nap csodás változásokat ígér!

Szeretett Fénylények,

Az Univerzum 2024. március 15-én, egy különleges napon, amely csodás változásokat ígér életünk minden területén, szeretetteljes üzenetet küld számunkra. Ez a nap a megújulás, a szeretet és a pozitív változások napja, amelyre oly régóta vártunk!

A dátum számmisztikájában a 3-as szám (március) a teremtés és kreativitás energiáját hordozza, míg a 15-ös szám a dupla teremtő erő jelképe, ami az 1-es és 5-ös számok ötvözete. Az 1-es a kezdetet és új lehetőségeket szimbolizálja, míg az 5-ös a változás, a sokféleség és az adaptáció számát képviseli. Ezek az energiák összességében egy olyan erőteljes kombinációt alkotnak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy bátran szembenézzünk az élet változásaival, miközben nyitottak maradunk az új kezdetekre és lehetőségekre.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum által küldött változásokat, tudva, hogy minden változás hozzásegít engem ahhoz, hogy teljesen önmagam lehessek.”

A következő néhány napban legyünk nyitottak a csodákra, amelyek az életünkbe lépnek. Az Univerzum már elkezdte rendezni a körülményeket, hogy megtapasztalhassuk e változások gyümölcseit. Bízzatok abban, hogy ezek a változások pontosan azt hozzák el számotokra, amire szükségetek van ahhoz, hogy spirituális úton előrelépjünk.

Az őrangyalunk üzenete:

“Emeld fel szívedet és lelkedet, bízzál a szeretet és fény erejében. Itt vagyok veled, hogy támogassalak és vezesselek a változások és kihívások közepette. Bízzál abban, hogy az Univerzum mindig a legjobbat hozza neked!”

A 15-ös szám teremtő erejével kapcsolatosan fontos megjegyezni, hogy ez a szám erősít bennünket abban, hogy összhangba kerüljünk szívünk vágyaival és az Univerzummal. Ez az energia segít abban, hogy a változások ne csak kihívást jelentsenek, hanem ajándékokat is hozzanak életünkbe, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy bővüljünk és fejlődjünk.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek ebben a csodás energiában, és tudják, hogy a változás lehetőség a növekedésre és a megújulásra. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy a változások még gyorsabban manifesztálódhassanak az életetekben.

Legyen ez a nap a változás, a megújulás és a teremtés napja számotokra, amikor ismét megerősíthetitek kapcsolatotokat az Univerzummal és annak végtelen lehetőségeivel!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!