Az Univerzum üzenete 2024.03.16-re, gyógyító energia, javuló egészségi állapot híre!

Az Univerzum üzenete 2024.03.16-re, gyógyító energia, javuló egészségi állapot híre!

Szeretett Fénylények és Lelki Útitársak!

Ezen a különleges napon, 2024. március 16-án, az Univerzum gyengéden hozzánk szól, hírül adva, hogy javuló egészségi állapot vár ránk. E nap üzenete egy gyógyító áramlat, amely szerteágazóan érinti lelkünket, testünket és szellemünket, ígéretet téve arra, hogy a gyógyulás minden szinten megkezdődhet!

A mai napon a 3-as és a 16-os számok vibráló energiái összhangban állnak egymással, hordozva az Univerzum szeretetét és gyógyító fényét. A 3-as szám, amely a kommunikációt, a kreativitást és az önkifejezést szimbolizálja, emlékeztet bennünket arra, hogy a pozitív gondolkodás és a szeretetteljes szavak hatalmas erővel bírnak gyógyulásunk folyamatában. A 16-os szám, amely a belső intuíció és a spirituális ébredés számát képviseli, arra ösztönöz minket, hogy hallgassunk belső bölcsességünkre és higgyünk gyógyulásunk erejében.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Teljes bizalommal és hálával fogadom az Univerzum gyógyító energiáit, tudva, hogy minden szinten javulás következik be életemben!”

A következő néhány napban figyeljük meg, hogyan kezdünk egyre jobban érezni magunkat, ahogyan az Univerzum gyógyító energiái átjárják testünket és lelkünket. Legyünk nyitottak a változásra, és fogadjuk el a gyógyulást minden formájában, legyen az fizikai, érzelmi vagy spirituális.

Az üzenet, amelyet a gyógyító őrangyalunk küld számunkra:

“Mindig itt vagyok veled, hogy támogassalak a gyógyulásod útján. Bízz a gyógyító folyamatban és engedd, hogy az Univerzum fénye és szeretete vezéreljen téged a teljes gyógyulás felé!”

A 16-os szám erejével kapcsolatosan fontos, hogy emlékezzünk: ez a szám különleges megerősítést nyújt nekünk, hogy higgyünk a belső erőnkben és intuíciónkban. A 16-os szám arra hív, hogy fordítsunk figyelmet belső hangunkra, mert ez vezet el minket a legnagyobb gyógyuláshoz. Ez az energia segít abban, hogy felismerjük: gyógyulásunk kulcsa már bennünk van, csak meg kell találnunk a módját, hogy aktiváljuk azt.

Osszátok meg ezt az üzenetet szeretteitekkel és közösségetekkel, hogy az Univerzum gyógyító fénye elérhesse azokat is, akik szükségük van rá. A megosztás nem csupán másoknak nyújt reményt és támogatást, de saját gyógyulási folyamatunkat is felgyorsítja. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy a pozitív változások még gyorsabban manifesztálódhassanak az életetekben.

Legyen ez a nap a gyógyulás, a megújulás és a belső béke napja számotokra, miközben az Univerzum szeretete és gyógyító ereje kísér titeket minden lépésetekben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!