Az Univerzum üzenete 2024.03.17-re, váratlan lehetőség, angyali beavatkozás!

Az Univerzum üzenete 2024.03.17-re, váratlan lehetőség, angyali beavatkozás!

Szeretett Olvasóink, és Csodálatos Lelkek,

Az Univerzum 2024. március 17-én, egy varázslatos napon, angyali beavatkozás révén váratlan lehetőségeket kínál számunkra. Ez a nap a szerencse, a bőség és a pozitív változások szellemében tündököl, ahogy az égi segítőink aktívan dolgoznak azon, hogy csodálatos ajándékokat hozzanak életünkbe!

A 3-as szám, amely márciust jelöli, a teremtés, az önkifejezés és a kommunikáció vibráló energiáját hordozza, emlékeztetve minket arra, hogy a pozitív szándék és szavak mennyire hatalmas erővel bírnak. A 17-es szám pedig, ami e napi dátum része, a szerencse és az Univerzum által küldött segítség szimbóluma. Ez a szám különleges energiát hordoz, amely ösztönöz minket arra, hogy bízzunk az életünkbe érkező váratlan lehetőségekben és szerencsében.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum által küldött váratlan lehetőségeket, tudva, hogy minden, ami történik, az én javamat szolgálja!”

A következő néhány napban figyeljük meg, hogyan nyílnak meg előttünk azok az ajtók, amelyek korábban zárva voltak, és hogyan teremtődnek meg a lehetőségek a semmiből. Legyünk nyitottak az új kalandokra és kihívásokra, hiszen ezek az angyali beavatkozások révén érkeznek, hogy előremozdítsák lelki útunkat és megvalósítsák álmainkat.

Az üzenet, amelyet a szerencse őrangyalunk küld számunkra:

“Körülveszlek a végtelen szeretetemmel és bőséggel. Nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy befogadhassad az Univerzum gazdagságát és szerencséjét, amit a mai napon Neked szánok!”

A 17-es szám erejével kapcsolatosan emlékezzünk arra, hogy ez a szám a bőség és a szerencse erőteljes vibrációját hordozza, segítve bennünket abban, hogy meglássuk és megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik spirituális és anyagi jólétünket. A 17-es szám ereje alatt lévő napokon különösen fontos, hogy pozitív gondolkodással és magabiztossággal lépjünk előre, hiszen ezek az energiák magukhoz vonzzák a szerencsét és a siker lehetőségeit.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szerencse és bőség által kínált ajándékaiban. A megosztás nem csak a szeretet és pozitivitás terjedését segíti elő, de megsokszorozza saját esélyeinket a szerencsére és a bőségre is. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódhassanak az életetekben a csodás változások.

Legyen ez a nap a kezdet, amikor megnyílnak előttetek azok az ajtók, amelyek korábban ismeretlenek voltak számotokra, és engedjétek, hogy az angyali beavatkozás vezesse lépteiteket a bőség, a szeretet és a végtelen lehetőségek felé!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!