Az Univerzum üzenete 2024.03.18-ra, végtelen angyali energia áramlik a lelkünkbe, ezzel hozva pozitív fordulatot életünkbe!

Az Univerzum üzenete 2024.03.18-ra, végtelen angyali energia áramlik a lelkünkbe, ezzel hozva pozitív fordulatot életünkbe!

Szeretett Olvasóim, és Bátor Szívű Útitársak,

Ez a nap, 2024. március 18., egy különleges ajándék az Univerzumtól: végtelen angyali energia áramlik a lelkünkbe, ígéretes pozitív fordulatokkal gazdagítva életünket. A mai nap egy olyan csodálatos lehetőség, amikor az égi segítőink még közelebb lépnek hozzánk, hogy fényükkel és szeretetükkel átöleljenek minket!

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a kreativitás, az önkifejezés és a közösségi kapcsolatok szimbóluma. A 18-as szám a spirituális ébredésre és az Univerzummal való mélyebb kapcsolatra utal, egyben emlékeztet minket arra, hogy az életünkbe érkező változások és kihívások mindig a lelki növekedésünk szolgálatában állnak.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitottan és szeretettel fogadom az Univerzum végtelen angyali energiáit, amelyek által pozitív fordulatokat és csodálatos változásokat tapasztalok meg életem minden területén!”

A következő néhány napban legyünk nyitottak azokra a jelzésekre és üzenetekre, amelyeket az Univerzum küld számunkra. Az angyali energia, amely most erőteljesen árad felénk, előkészíti a talajt a jövőbeli jólét, boldogság és teljesség érkezéséhez.

Az üzenet, amelyet a védelmező őrangyalunk küld számunkra:

“Végtelen szeretettel és oltalommal állok melletted, vezetlek és támogatlak minden lépésedben. Bízz bennem, és engedd, hogy vezetésem segítsen átlépni az élet kihívásain, megnyitva az utat a pozitív változások előtt!”

A dátumban lévő 18-as szám számmisztikai jelentőségével kapcsolatban fontos megemlíteni a benne rejlő 8-as szám végtelen erejét. Az 8-as szám a bőség, a siker és a karmikus egyensúly szimbóluma, amely örök körforgást és a végtelen lehetőségek folyamatát jelzi. Az 8-as szám emlékeztet bennünket arra, hogy az Univerzum mindig támogat és biztosítja számunkra a szükséges erőforrásokat és lehetőségeket, hogy teljes potenciálunkat kibontakoztathassuk.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy az angyali energia és a pozitív változások ereje elérje és megérintse mindazokat, akik nyitottak rá. A megosztás nem csak erősíti a közösségünket, hanem saját életünkbe is gyorsabban vonzza a kívánt változásokat. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy felgyorsítsátok ezen csodás energetikai áramlatok manifesztálódását az életetekben!

Legyen ez a nap a megújulás, a végtelen lehetőségek és az angyali szeretet ünnepe számotokra, amint nyitottan és bátran léptek tovább a fény és a szeretet útján, az Univerzum áldásainak és bőségének ölelésében.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!