Az Univerzum üzenete 2024.03.19-re, a bőség minden formáját árasztom rád, amit elképzelsz, az megvalósul!

Az Univerzum üzenete 2024.03.19-re, a bőség minden formáját árasztom rád, amit elképzelsz, az megvalósul!

Szeretett Olvasóim, Lelki Útitársak!

Az Univerzum ma, 2024. március 19-én, egy rendkívüli üzenetet hordoz számotokra: “A bőség minden formáját árasztom rád, amit elképzelsz, az megvalósul!” E nap energiái a teremtés, a bőség és a megvalósítás csodálatos dinamikáját hívják életre, emlékeztetve bennünket arra, hogy a végtelen lehetőségek univerzumában élünk!

A 3-as szám (március) a kreativitás és a teremtés erejét szimbolizálja, míg a 19-es szám a kezdődő új ciklusokat és az önállóság erőteljes vibrációját hordozza. Ez a kombináció egy erőteljes üzenetet közvetít felénk: itt az idő, hogy megvalósítsuk álmainkat és céljainkat!

A mai nap pozitív megerősítése:

“Bízom az Univerzum bőségében és nyitottan fogadom minden formáját, amely most életembe áramlik. Tudom, hogy amit szívvel képzelek el, az valósággá válik.!”

A következő néhány napban figyeljünk az életünkbe érkező bőség jeleire, legyen szó anyagi jólétről, szeretetről, egészségről vagy kreatív ötletekről. Az Univerzum ebben az időszakban különösen fogékony arra, hogy megvalósítsa vágyainkat.

Az üzenet, amelyet a gondoskodó őrangyalunk küld számunkra:

“Melletted állok, végtelen szeretettel és támogatással, hogy segítsek neked felismerni és befogadni az Univerzum által neked szánt bőséget. Nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy teljes mértékben részesülhess ebben a csodálatos ajándékban!”

A dátumban lévő 9-es szám teremtő erejével kapcsolatosan fontos tudnunk, hogy ez a szám az univerzális szeretet, a lezárások és az új kezdetek energiáját hordozza. A 9-es szám emlékeztet minket arra, hogy minden befejezés egy új lehetőség kapuját nyitja meg, és ösztönöz bennünket arra, hogy a szeretet és a bőség energiájával teremtsünk új valóságot magunknak.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy az Univerzum bőségének üzenete elérje és megérintse azokat, akik nyitottak rá. A megosztás cselekedete nem csak másokat inspirál, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és a bőséget. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódhassanak a vágyaitok!

Engedjétek, hogy ez a nap új reményt és lehetőségeket hozzon számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel fogadjátok az Univerzum bőségének ajándékait, hittel és bizalommal kiteljesítve életetek minden aspektusát.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!