Az Univerzum üzenete 2024.03.20-ra, bátran használd ki a ma feltáruló lehetőséget, kapsz hozzá segítséget!

Az Univerzum üzenete 2024.03.20-ra, bátran használd ki a ma feltáruló lehetőséget, kapsz hozzá segítséget!

Szeretett Olvasóink, és Csodálatos Lelkek!

Ezen a különleges napon, 2024. március 20-án, az Univerzum egy erőteljes üzenetet küld nekünk: “Bátran használd ki a ma feltáruló lehetőséget, kapsz hozzá segítséget!” Ez egy meghívás arra, hogy nyissuk meg szívünket és lelkünket az előttünk álló lehetőségek előtt, bizalommal és hittel telve az Univerzum támogató erejében.

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a teremtés, a kreativitás és a közösségi kapcsolatok energiáját szimbolizálja. A 20-as szám, amely e napi dátum része, a harmónia, a béke és az együttműködés vibrációját hordozza, valamint a kettős erőt, ami arra ösztönöz bennünket, hogy bízzunk ösztöneinkben és használjuk ki az életünkbe érkező lehetőségeket.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Bátran és bizalommal lépek az új lehetőségek felé, tudva, hogy az Univerzum és az angyalok támogatnak és vezetnek minden lépésemben!”

A következő néhány napban figyeljünk arra, hogy az Univerzum hogyan nyújt nekünk segítő kezet és iránymutatást ahhoz, hogy kihasználjuk az életünkbe érkező lehetőségeket. Legyünk nyitottak és befogadók, mert ezek a lehetőségek gyakran váratlan formákban jelennek meg, de mindig a legnagyobb javunkat szolgálják.

Az üzenet, amelyet a lehetőségek őrangyalától kapunk:

“Körülveszlek fényemmel és bátorítalak, hogy lépj ki a komfortzónádból és ragadd meg azokat a lehetőségeket, amelyek felélednek előtted. Ne félj, mert melletted állok, vezetlek és támogatlak!”

A dátumban lévő 20-as szám teremtő erejével kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ez a szám a partnerség és az együttműködés energiáját hordozza, emlékeztetve minket arra, hogy nem vagyunk egyedül. Az Univerzum és az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk abban, hogy megvalósítsuk álmainkat és céljainkat. A 20-as szám arra is ösztönöz, hogy mérlegeljük döntéseinket és lépéseinket, biztosítva, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal és környezetünkkel.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az Univerzum és az angyalok támogatását és bátorítását. A megosztás nem csupán másokat inspirál, de erősíti a közösségünket és gyorsítja a pozitív változások bekövetkezését életünkben. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben a várt változások.

Legyen ez a nap a bátorság, a lehetőségek és az Univerzum támogató szeretetének ünnepe, miközben bízunk abban, hogy minden, ami elénk tárul, a legnagyobb javunkat szolgálja!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!