Az Univerzum üzenete 2024.03.21-re, megérkezünk, itt a hónap első szerencsenapja, minden lépésedet szerencse kíséri!

Az Univerzum üzenete 2024.03.21-re, megérkezünk, itt a hónap első szerencsenapja, minden lépésedet szerencse kíséri!

Szeretett Olvasóink!

Üdvözöllekk benneteket ezen a különleges napon, 2024. március 21-én, amikor az Univerzum ajándéka a bőség és a szerencse új hulláma árad felénk. Ma van a hónap első szerencsenapja, amikor minden lépéseteket szerencse kíséri, és az Univerzum szeretete és gazdagsága teljes mértékben a rendelkezésetekre áll!

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a teremtés, a növekedés és a bőség energiáját hordozza. A 21-es szám, a mai nap dátuma, az új kezdetek, a sikeres kimenetel és az Univerzum teljes támogatásának ígéretét hordozza. Ez a kombináció egy különleges üzenetet közvetít felénk: bízzatok az élet áramlatában, és nyissátok meg szíveteket a végtelen lehetőségek előtt.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel lépek a szerencse áramlatába, tudva, hogy minden lépésemet az Univerzum szerencséje és támogatása kíséri!”

A következő néhány napban készüljetek fel arra, hogy életetekbe érkeznek a váratlan, de szerencsés fordulatok, amelyek új utakat és lehetőségeket nyitnak meg előttetek. Legyetek nyitottak és befogadók, mert a szerencse gyakran ott rejtőzik a legváratlanabb helyeken.

Az üzenet, amelyet a szerencse angyalától kapunk:

“Végtelen fényben és szerencsében fürdetlek benneteket. Hagyjátok, hogy vezetésem és támogatásom növelje bátorságotokat és erősítse hiteteket, miközben bátran léptek előre álmaitok megvalósítása felé!”

A dátumban lévő 21-es szám teremtő erejével kapcsolatosan fontos tudnunk, hogy ez a szám a világegyetem végső sikert és a különféle kihívások legyőzését ígéri. A 21-es szám ösztönöz minket arra, hogy bízzunk abban, az Univerzum mindig a legnagyobb jó érdekében működik, és minden, ami történik, az életünk gazdagítását szolgálja.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy a szerencse és a bőség energiája minél több emberhez eljuthasson. A megosztás erősíti a közösségünket és egyben saját életünkbe is bevonzza a szerencsét. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy a pozitív változások még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen ez a nap a szerencse, a bőség és a végtelen lehetőségek ünnepe számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel tapasztaljátok meg az Univerzum szeretetét és támogatását minden lépésetek során.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!