Az Univerzum üzenete 2024.03.22-re, a lehetőségek napján, a lehetőségek angyala kísér utadon. Fogadd el a segítségét!

Az Univerzum üzenete 2024.03.22-re, a lehetőségek napján, a lehetőségek angyala kísér utadon. Fogadd el a segítségét!

Szeretett Olvasóink, Bölcs Lelkek!

Ezen a csodálatos napon, 2024. március 22-én, az Univerzum egy különleges üzenettel közelít felénk: a lehetőségek napja van, és a lehetőségek angyala kísér utadon, készen állva, hogy segítséget nyújtson neked. E nap arra hív, hogy nyitott szívvel és lélekkel lépjünk előre, fogadva az angyali segítséget és vezetést, amely elénk tárul!

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a kreativitás, az önkifejezés és a közösségi kapcsolatok energiáját hordozza. A 22-es szám, a “mesterépítő” száma, a nagyra törő álmok megvalósításának és az Univerzummal való összhangban való teremtés erejét szimbolizálja. Ezen a napon különösen erős az az energia, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valóra váltsuk álmainkat!

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitottan és bízva fogadom a lehetőségek angyalának segítségét, tudva, hogy minden lépésem által közelebb kerülök álmaim megvalósításához!”

A következő néhány napban legyünk figyelmesek azokra a jelekre és útmutatásokra, amelyeket a lehetőségek angyala küld számunkra. Ezek a jelek segítenek felismerni és megfogni azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik személyes és spirituális növekedésünket.

Az üzenet, amelyet a lehetőségek angyalától kapunk:

” Itt vagyok, hogy megvilágítsam utadat és támogassalak álmaid elérésében. Ne habozz elfogadni a segítségemet; együtt könnyebben célba érhetünk az élet lehetőségeinek tengerén!”

A dátumban lévő 2-es számok (22) teremtő erejével kapcsolatosan fontos tudnunk, hogy ezek az energiák a partnerség, az egyensúly és a harmónia szellemét hordozzák. A 22-es szám különösen erős, mesterépítő szám, amely arra ösztönöz, hogy nagyobb célokért és álmokért dolgozzunk, miközben az Univerzummal összhangban teremtünk. Ez a szám emlékeztet bennünket arra, hogy nem vagyunk egyedül utunk során; az Univerzum és az angyali segítők mindig támogatnak minket!

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy a lehetőségek és a teremtés energiái elérjék azokat is, akik nyitottak rá. A megosztás erősíti közösségünk, és saját életünkben is felgyorsítja a szeretet és az álmok megvalósulását. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy a változások még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben.

Legyen ez a nap a megújulás, a lehetőségek és az angyali segítségnek köszönhető teremtés ünnepe számotokra, miközben bátran és bizalommal haladtok előre, megvalósítva a legmerészebb álmaitokat!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!