Az Univerzum üzenete 2024.03.24-re, bőséges áldások kísérnek minden léptednél!

Az Univerzum üzenete 2024.03.24-re, bőséges áldások kísérnek minden léptednél!

Szeretett Fénylények és Áldásban Gazdagodó Útitársak,

Ezen a csodálatos napon, 2024. március 24-én, az Univerzum egy mély és erőteljes üzenettel érkezik hozzátok: “Bőséges áldások kísérnek minden léptednél!” Ez a nap egy olyan ajándék az égből, amely emlékeztet minket az Univerzum végtelen szeretetére és gondoskodására, amely állandóan körülvesz bennünket!

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a teremtés, a növekedés és az önkifejezés szimbóluma. A 24-es szám a stabilitás, a megbízhatóság és a gondoskodás energiáit hordozza, ösztönözve minket arra, hogy bízzunk az életünkbe érkező áldásokban és fogadjuk el azokat szeretettel és hálával.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum bőséges áldásait, tudva, hogy minden lépésem áldásos és szeretetteljes vezetés alatt áll!”

A következő néhány napban legyetek készen arra, hogy tanúi legyetek az életetekben megjelenő bőséges áldásoknak. Ezek az áldások különböző formákban jelenhetnek meg, mint például váratlan lehetőségek, szeretetteljes kapcsolatok vagy anyagi jólét. Legyetek nyitottak és fogadók, hogy észrevegyétek és maximálisan ki tudjátok használni ezeket az ajándékokat.

Az üzenet, amelyet a segítség angyalától kapunk:

“Végtelen támogatással és szeretettel állok melletted, hogy segítsek felismerni és befogadni az Univerzum áldásait. Bízzál bennem, és engedd, hogy fényem megvilágítsa utadat az áldások felé!”

A dátumban lévő 4-es szám erejével kapcsolatosan fontos, hogy tudatában legyünk, ez az energia a stabilitás, a biztonság és a szorgalom szellemét hordozza. A 4-es szám ösztönöz minket arra, hogy dolgozzunk keményen álmainkért, miközben bízunk az Univerzum által nyújtott megbízható támogatásban. Ez az energia segít abban, hogy megalapozzuk és megerősítsük életünk alapjait, lehetővé téve, hogy bőségben és harmóniában éljünk.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy az áldás és a bőség energiája elérhesse és megérintse azokat, akik nyitottak rá. A megosztás nem csak másokat inspirál, hanem saját életünkbe is bevonzza az áldásokat és a szeretetet. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen ez a nap a bőség, a szeretet és az Univerzum végtelen gondoskodásának ünnepe számotokra, miközben hálás szívvel fogadjátok és értékelitek az élet minden apró áldását!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!