Az Univerzum üzenete 2024.03.25-re, Telihold, holdfogyatkozás a mérleg jegyében. Lelki megtisztulás, belső újjászületés.

Az Univerzum üzenete 2024.03.25-re, Telihold, holdfogyatkozás a mérleg jegyében. Lelki megtisztulás, belső újjászületés.

Szeretett Olvasóink!

A mérleg jegyében tündöklő Telihold ezüstös fényével árasztja el az égboltot 2024. március 25-én, mely nem csak egy természeti jelenség, hanem a belső megújulás és lelki tisztulás időszaka is. Ezen különleges nap energiái mély, spirituális üzeneteket hordoznak, melyekhez szeretnénk ma hozzásegíteni téged, hogy teljes mértékben kiaknázhass minden rejtett lehetőséget, melyet az Univerzum kínál számodra.

A 2024.03.25-ös dátum különleges számmisztikai jelentőséggel bír. A 3-as szám, mely a hónapot jelöli, a teremtés és a kommunikáció szimbóluma, emlékeztet bennünket arra, hogy nyissuk meg szívünket és lelkünket az Univerzum végtelen bölcsessége előtt. A 25-ös napi dátum, mely 2 és 5 számok összetételéből áll, a változás és az alkalmazkodás szükségességére hívja fel a figyelmet, rámutatva, hogy a belső békéhez és megújuláshoz elengedésre és adaptációra van szükség. Ezek az energiák együttesen egy karmikus üzenetet hordoznak, amely az új kezdetek és a lelki fejlődés fontosságát hangsúlyozza.

A dátumban rejlő 5-ös szám ereje különösen fontos üzenettel bír ezen a Teliholdon. Az 5-ös szám a szabadság, a változás és az új tapasztalatok keresésének szimbóluma. Arra inspirál, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és merjünk nagyot álmodni. A változások, noha néha kihívásokkal teli lehetnek, elengedhetetlenek az új lehetőségek megnyílásához és a lelki növekedéshez.

Ez a Telihold kiváló alkalom a lelki megtisztulásra és belső újjászületésre. Engedd, hogy az Univerzum energiái átjárjanak és segítsenek megtalálni a benned rejlő igazságot és bölcsességet. A következő napokban figyelj a jelekre, melyek az Univerzumtól érkeznek, és legyél nyitott az új lehetőségekre, melyek előtted állnak.

Pozitív megerősítés a mai napra:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum bőségét, és hálás vagyok minden tanításért, amelyet az élet útján kapok!”

Ahogy a Telihold fénye megvilágítja az éjszakát, úgy tárulnak fel előtted azok az új utak és lehetőségek, melyek révén a legmélyebb vágyaid és álmaid valóra válhatnak. Légy bátor, és kövesd a szíved vezetését!

Telihold varázslat ma estére:

“Szent Fény, mely a Teliholdból árad, Tisztítsd meg lelkem, hadd legyen szabad. Vezess az úton, mely előttem áll, Az Univerzum szeretete legyen az, ami általam száll.

Ámen.”

A változás kulcsa a megosztásban rejlik. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy az Univerzum bölcsessége minél több emberhez eljuthasson. A megosztás nem csak másoknak nyújt segítséget, de saját spirituális utadat is megerősíti. És ne felejtsd el kommentben hagyni a “köszönöm” szót, hogy a pozitív változások minél hamarabb bekövetkezhessenek az életedben!

Ne feledkezz el az esti csodás áldást hozó telihold imáról sem!

http://kellenifog.hu/index.php/csodas-aldast-hozo-telihold-ima/

Csodás áldást hozó telihold ima

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!