Az Univerzum üzenete 2024.03.26-ra, váratlan lehetőség, jó hír, anyagi segítség a láthatáron!

Az Univerzum üzenete 2024.03.26-ra, váratlan lehetőség, jó hír, anyagi segítség a láthatáron!

Szeretett Olvasóink!

Az Univerzum 2024. március 26-án, a figyelmetekbe ajánl egy csodálatos üzenetet: “Váratlan lehetőség, jó hír, anyagi segítség a láthatáron!” Ez az üzenet egy ígéret arra, hogy az Univerzum szeretete és bősége határtalanul támogat titeket, és hogy készen álltok arra, hogy befogadjátok az életetekbe érkező áldásokat!

A 3-as szám, amely a márciust jelöli, a teremtés és a kommunikáció energiáit hordozza, míg a 26-os szám a harmóniára, az egyensúlyra és a jólétre való törekvés szellemét sugallja. Ezek az energiák együttesen arra ösztönöznek bennünket, hogy maradjunk nyitottak és fogadóak, mivel az Univerzum a láthatáron lévő lehetőségekkel, jó hírekkel és anyagi támogatással készül megajándékozni minket.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum váratlan lehetőségeit és áldásait, tudva, hogy minden, ami elém kerül, a bőség és a jólét felé vezet!”

A következő néhány napban legyetek készen arra, hogy észrevegyétek és kihasználjátok azokat a váratlan lehetőségeket és jó híreket, amelyek felétek áramlanak. Ezek az ajándékok az Univerzumtól segíteni fognak abban, hogy javítsátok anyagi helyzeteteket és előremozduljatok életutatokon.

Az üzenet, amelyet a jólét angyalától kapunk:

“Szeretettel és bőséggel töltöm meg életeteket, vezetve és támogatva titeket abban, hogy elérjétek jóléti céljaitokat. Fogadjátok el segítségemet, és bízzatok abban, hogy érdemesek vagytok az Univerzum bőségére!”

A dátumban lévő 6-os szám erejével kapcsolatosan fontos, hogy felismerjük, ez az energia a harmónia, a család és a házi békesség szellemét hordozza. A 6-os szám emlékeztet minket arra, hogy az anyagi segítség és a jólét nem csupán személyes sikerünket szolgálja, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy gondoskodjunk szeretteinkről és harmonikus környezetet teremtsünk körülöttünk.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érzékelhessék az Univerzum szeretetét, támogatását és a bőség felé vezető útját. A megosztás nem csak a közösségi kapcsolatokat erősíti, hanem saját életünkbe is vonzza az áldásokat és a szeretetet. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak a várt változások az életetekben.

Legyen ez a nap a bőség, az angyali támogatás és a váratlan lehetőségek ünnepe számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel léptek tovább az álmaink és célok felé vezető úton, az Univerzum szeretetének és bőségének ölelésében!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!