Angyali üzenet a mai napra 2024.04.01-re, Az Univerzum meglepetéssel készül számodra, ami talán anyagi segítség formájában érkezik!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.01-re, Az Univerzum meglepetéssel készül számodra, ami talán anyagi segítség formájában érkezik!

Szeretett Olvasóink, a Bőség Útján Haladó Lelkek!

Ezen a különleges napon, 2024. április 1-jén, Húsvét hétfőjén, egy csodálatos üzenetet hortam számotokra az Univerzum mélyéből:

“Az Univerzum meglepetéssel készül számodra, ami talán anyagi segítség formájában érkezik!”

Ez a nap a megújulás és az újjászületés energiáját hordozza, amelyet a húsvéti ünnepkör szellemében tovább erősít az égi támogatás ígérete.

A 4-es szám, amely az áprilist jelöli, a stabilitás, a rend és a megbízhatóság szimbóluma, míg az 1-es szám az új kezdeteket és a teremtés erejét szimbolizálja. Ezek az energiák együtt arra ösztönöznek bennünket, hogy fogadjuk el az Univerzum által küldött ajándékokat és bőséget nyitott szívvel és lélekkel.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel, hálával fogadom az Univerzum minden ajándékát, tudva, hogy az égi támogatás minden formában megérkezik hozzám, beleértve az anyagi segítséget is!”

A következő néhány napban figyeljünk az életünkbe érkező váratlan áldásokra és meglepetésekre. Ezek az ajándékok az Univerzum szeretetének és gondoskodásának fizikai megnyilvánulásai, amelyek segítenek stabilizálni és gazdagítani életünket.

Az üzenet, amelyet az őrangyaltól kapunk:

“Mély szeretettel és odafigyeléssel állok melletted, hogy segítsek észrevenni és befogadni azokat a meglepetéseket és áldásokat, amelyeket az Univerzum készített számodra. Engedd, hogy fényem vezessen és támogasson ebben a bőségben gazdag időszakban!”

Ez a nap, Húsvét hétfő, a keresztény hagyományban Krisztus feltámadásának ünneplését folytatja, emlékeztetve minket az újjászületés, a remény és az új kezdetek fontosságára. Ez a spirituális megújulás szimbolizálja az élet ciklusait és az Univerzum végtelen szeretetét és támogatását, amely mindig rendelkezésünkre áll, hogy segítsen átvészelni a változásokat és a kihívásokat.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az Univerzum szeretetét és támogatását ezen a különleges napon. A megosztás nem csak mások számára nyújt reményt és inspirációt, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és az áldásokat. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben.

Legyen ez a nap a szeretet, a megújulás és az Univerzum bőségének ünnepe számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel fogadjátok és értékelitek az élet minden ajándékát, beleértve azokat a váratlan meglepetéseket is, amelyeket az Univerzum készített számotokra.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!