Angyali üzenet a mai napra 2024.04.02-re, A karma ismét a Te oldaladon áll, megadja azt, ami jár!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.02-re, A karma ismét a Te oldaladon áll, megadja azt, ami jár!

Szeretett Fénylények, kedves Olvasóink!

Ezen a mélyen spirituális napon, 2024. április 2-án, egy különleges és biztató üzenettel érkezünk hozzátok: “A karma ismét a Te oldaladon áll, megadja azt, ami jár!” Ez az üzenet emlékeztet bennünket az Univerzum igazságos és kiegyensúlyozó erejére, amely mindig gondoskodik arról, hogy minden cselekedetünk megfelelő visszhangra találjon.

A 4-es szám, amely az áprilist jelöli, a stabilitás, a megbízhatóság és a rend erejét szimbolizálja, míg a 2-es szám a harmónia, az egyensúly és a partnerség szellemét hordozza. Ezek az energiák együttesen biztosítanak számunkra egy karmikus támogatást, amely lehetővé teszi, hogy életünk az igazságosság és az egyensúly elvei szerint alakuljon.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Bízom az Univerzum igazságos működésében, és nyitott szívvel fogadom a karmikus egyensúlyból fakadó áldásokat, tudva, hogy minden, ami történik, az én javamat szolgálja!”

A következő néhány napban figyeljünk azokra a jelekre és változásokra, amelyek életünkbe érkeznek, mint az Univerzum válasza cselekedeteinkre és döntéseinkre. Ezek az események kiegyensúlyozó hatással bírnak, és segítenek helyreállítani életünk harmóniáját és igazságosságát.

Az üzenet, amelyet az őrangyaltól kapunk:

“Szeretettel és támogatással kísérlek minden lépéseden, biztosítva, hogy a karma ereje igazságosan és méltányosan működjön életedben. Bízzál abban, hogy az égi vezetés mindig a legjobbat hozza el számodra!”

Ma különös figyelmet kell fordítanunk a karmikus energia áramlására, amely az igazságosság és az egyensúly elvei szerint működik. Ez az energia arra emlékeztet minket, hogy minden cselekedetünknek következménye van, és hogy az Univerzum mindig gondoskodik a megfelelő kiegyensúlyozásról!

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érzékelhessék az Univerzum igazságos és kiegyensúlyozó erejét életükben. A megosztás nem csak erősíti közösségünket, hanem saját életünkben is elősegíti a pozitív változásokat és az igazságosság megvalósulását. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen a mai nap a karma erejének, az igazságosságnak és az Univerzum szeretetteljes támogatásának ünnepe számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel fogadjátok az életetekbe érkező karmikus áldásokat!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!