Angyali üzenet a mai napra 2024.04.03-ra, Ma csoda történik, a legjobbra számíts!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.03-ra, Ma csoda történik, a legjobbra számíts!

Szeretett Fénylények és minden csodára nyitott Lelkek!

Ezen a ragyogó napon, 2024. április 3-án, egy lenyűgöző üzenettel érkezem hozzátok: “Ma csoda történik, a legjobbra számíts!” Ez az üzenet egy ígéret arra, hogy az Univerzum csodálatos meglepetésekkel és váratlan áldásokkal készül megajándékozni benneteket, emlékeztetve mindenkit arra, hogy a hit, a remény és a szeretet ereje képes megváltoztatni életünket!

A 4-es szám, amely az áprilist jelöli, a stabilitás, a megbízhatóság és a kitartás szimbóluma, míg a 3-as szám a kreativitás, a kifejezés és az optimizmus energiáit hordozza. Ezek az energiák együttesen erős alapot nyújtanak a csodák és az Univerzum áldásainak befogadásához.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitott szívvel és lélekkel várom az Univerzum csodáit, tudva, hogy a hit és az optimizmus erejével a legjobbra számíthatok!”

A következő néhány napban legyetek készen arra, hogy életetekben megjelenjenek a váratlan és csodálatos események, amelyek megerősítik, hogy az Univerzum mindig mellettetek áll, támogatva álmainkat és vágyainkat.

Az üzenet, amelyet a csodák angyalától kapunk:

“Szeretettel és fényben állok melletted, hogy segítsek megnyitni szívedet és elmédet a végtelen lehetőségek előtt. Engedd, hogy megmutassam számodra az életedben rejlő csodákat!”

A dátumban lévő 4-es és 3-as számok karmikus energiája arra emlékeztet bennünket, hogy minden cselekedetünk és gondolatunk formálja valóságunkat. A 4-es szám szilárd alapot biztosít, míg a 3-as szám inspirál minket, hogy kreatív módon és optimizmussal nézzünk a jövőbe, így együtt dolgozva képesek vagyunk bevonzani életünkbe a csodákat.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum csodálatos energiájában és az angyalok szeretetében. A megosztás nem csak erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és a váratlan áldásokat. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben a csodák és az áldások.

Legyen ez a nap a csodák, az optimizmus és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben nyitott szívvel és lélekkel fogadjátok és értékelitek az élet minden ajándékát, beleértve azokat a váratlan meglepetéseket is, amelyekkel az Univerzum készült számotokra!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!