Angyali üzenet a mai napra 2024.04.04-re, Rég várt dolog történik ma veled, nem is gondolnád, hogy mi!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.04-re, Rég várt dolog történik ma veled, nem is gondolnád, hogy mi!

Szeretett Fénylények és lelki megújulásra váró útitársak!

Ezen az energiákkal teli napon, 2024. április 4-én, egy izgalmas és váratlan üzenet érkezik hozzátok az égiektől: “Rég várt dolog történik ma veled, nem is gondolnád, hogy mi!” Ez az üzenet a váratlan csodák és a régóta várt álmok valóra válásának ígéretét hordozza, megerősítve, hogy az Univerzum mindig a legmegfelelőbb időben hozza el számunkra a legjobbat!

A mai nap különleges energiája a dátum számából, a két darab 4-esből fakad, amelyek megerősítik egymás erejét, így duplán hordozzák a stabilitás, a megbízhatóság, valamint a kitartás és a céltudatosság energiáit. Ezek az energiák együttműködve teremtik meg a tökéletes körülményeket a rég várt események bekövetkezéséhez.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitottan és bízva fogadom az Univerzum váratlan ajándékait, tudva, hogy minden, ami történik, az én legmagasabb jómat szolgálja!”

A következő néhány napban legyetek készen arra, hogy tanúi legyetek annak a csodálatos eseménynek, amelyet oly régóta vártok. Ez lehet egy váratlan lehetőség, egy régi álom megvalósulása, vagy akár egy hirtelen jött inspiráció, amely új irányt mutat számotokra.

Az üzenet, amelyet a szerencse angyalától kapunk:

“Szeretettel és izgalommal töltöm meg a napodat, készen állva, hogy megmutassam neked azt a váratlan meglepetést, amelyet az Univerzum szánt neked. Engedd, hogy vezetésem megnyissa szemedet és szívedet az előtted álló csodákra!”

A két darab 4-es szám karmikus energiája arra ösztönöz minket, hogy építsünk szilárd alapokat és legyünk kitartóak álmaink elérésében. Ez az energia biztosítja számunkra a szükséges támogatást és stabilitást, hogy bátran és magabiztosan fogadjuk az életünkbe érkező csodákat!

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az Univerzum támogatását és szeretetét ezen a különleges napon. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és a váratlan áldásokat. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben a csodák és az áldások.

Legyen ez a nap a meglepetések, a váratlan fordulatok és az Univerzum szeretetének és karmikus erejének ünnepe számotokra, miközben bízva és nyitott szívvel fogadjátok és értékeljétek az élet minden ajándékát.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!