Angyali üzenet a mai napra 2024.04.09-re, Angyalaid ma a gyógyulás hírét hozták magukkal, valami különös dolog történik!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.09-re, Angyalaid ma a gyógyulás hírét hozták magukkal, valami különös dolog történik!

Szeretett Olvasóink, Gyógyulásra Váró Szívek,

Ezen a csodálatosan megújuló napon, 2024. április 9-én, egy mélyen gyógyító és reményteljes üzenet érkezik hozzátok az égiektől: “Angyalaid ma a gyógyulás hírét hozták magukkal, valami különös dolog történik!” Ez az üzenet egy ígéret a gyógyulás és megújulás csodájára, megerősítve, hogy az Univerzum és az angyalok mellettetek állnak, segítve a testi, lelki és szellemi gyógyulásotokat!

A 4-es szám, amely az áprilist jelöli, a stabilitás, megbízhatóság és a kitartás erejét hordozza, míg a 9-es szám a befejezés, a megújulás és a spirituális ébredés szimbóluma. Ezek az energiák együttesen egy hatalmas erőt képeznek, amely elősegíti a gyógyulási folyamatokat és támogatja a belső harmónia elérését.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Nyitottan és szeretettel fogadom az angyalok gyógyító üzenetét, és bízom abban, hogy az Univerzum szeretete és bölcsessége által minden szinten gyógyulást találok!”

A következő néhány napban figyeljetek az életetekbe érkező jelekre és üzenetekre, amelyek a gyógyulás és megújulás irányába mutatnak. Ezek az üzenetek az angyaloktól származnak, és céljuk, hogy erőt és reményt adjanak a gyógyulási úton járóknak.

Az üzenet, amelyet a gyógyulás angyalától kapunk:

“Áldásokkal és gyógyító fényenergiával töltöm meg a napodat, hogy megtapasztald a testi, lelki és szellemi megújulást. Engedd, hogy az én jelenlétem és támogatásom segítsen átvezetni téged a gyógyulás csodálatos útján!”

A 4-es és 9-es számok együttes ereje arra emlékeztet minket, hogy bár a gyógyulás gyakran kihívásokkal teli út, az Univerzum mindig támogat bennünket ezen az úton, és készen áll arra, hogy segítsen átvezetni minket a fájdalomtól a gyógyulás felé.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum gyógyító energiájában és az angyalok támogatásában. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a gyógyulást és a megújulást. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben a gyógyulás és a változások csodái!

Legyen ez a nap a gyógyulás, a szeretet és az Univerzum csodálatos támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát és azokat a különös dolgokat, amelyek ma megtörténnek veletek.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!