Angyali üzenet a mai napra 2024.04.11-re, Őrangyalod a nap során melletted áll, és megvéd minden bajtól!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.11-re, Őrangyalod a nap során melletted áll, és megvéd minden bajtól!

Szeretett Fénylények és Védelmet Kereső Szívek!

Ezen a mélyen spirituális napon, 2024. április 11-én, egy erőteljes és biztató üzenetet hozok nektek az égiektől: “Őrangyalod a nap során melletted áll, és megvéd minden bajtól!” Ez az üzenet egy ígéret arra, hogy ma nem vagytok egyedül; az őrangyalaitok szüntelenül mellettetek állnak, biztosítva védelmet és támogatást minden kihívással szemben.

A 11-es szám, egy mesterszám a számmisztikában, a spirituális ébredés, az intuíció fokozódása és a magasabb célokra való összpontosítás erejét hordozza. Ez az energia ösztönöz bennünket, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljünk az őrangyalainkkal és teljes mértékben bízzunk az Univerzum támogató szeretetében!

A mai nap pozitív megerősítése:

“Bízom abban, hogy az őrangyalom mindig velem van, védelmez és vezet minden helyzetben, és tudom, hogy az Univerzum szeretete által biztonságban vagyok!”

A következő néhány napban figyeljetek azokra a jelekre és üzenetekre, amelyek az életetekbe érkeznek, hiszen ezek az őrangyalaitoktól származnak, akik meg akarnak védeni titeket és útmutatást nyújtani számotokra. Ezek az üzenetek erősítik a bizalmatokat és megerősítik, hogy védelemben és támogatásban részesültök.

Az üzenet, amelyet a védelem angyalától kapunk:

“Szeretet és fényenergia vesz körül téged, hogy megóvjon minden negatív befolyástól és kihívástól. Engedd, hogy jelenlétem emlékeztessen a védelem és biztonság érzésére, amit az Univerzum neked nyújt!”

A 11-es szám különleges ereje emlékeztet minket arra, hogy a spirituális úton járva erős és védelmező kapcsolatban állunk az Univerzummal. Ez az energia hív minket, hogy nyissunk meg mélyebben a spirituális vezetés és az intuíció iránt, megerősítve, hogy a védelem mindig jelen van életünkben.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az őrangyalok és az Univerzum védelmező szeretetét életükben. A megosztás nem csak másokat inspirál, hanem saját életünkben is megerősíti a védelem és a biztonság érzését. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai és védelme még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben.

Legyen ez a nap a védelem, a szeretet és az Univerzum végtelen támogatásának és biztonságának ünnepe számotokra, miközben bízva és nyitott szívvel fogadjátok és értékelitek az élet minden ajándékát, beleértve azt a különleges védelmet is, amit az őrangyalaitok nyújtanak számotokra ma és minden nap.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!