Angyali üzenet a mai napra 2024.04.16-re, Megkapod a segítséget, amire eddig vártál!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.16-re, Megkapod a segítséget, amire eddig vártál!

Szeretett Fénylények és Támogatásra Váró Lelkek,

Ezen a csodálatos napon, 2024. április 16-án, egy reményteljes és megerősítő üzenet érkezik hozzátok az égiektől: “Megkapod a segítséget, amire eddig vártál!” Ez az üzenet a bizalomra és az Univerzum támogatásának elfogadására ösztönöz benneteket, jelezve, hogy a segítség, amelyre szükségetek van, már úton van felétek, hogy támogasson és megkönnyítse útjaitokat!

A 16-os szám, amelyet a mai dátum hordoz, a szeretet és a támogatás szimbóluma, valamint a bölcsesség és a felelősség erejét is magában foglalja. Ez az energia ösztönzi a belső növekedést és a spirituális ébredést, elősegítve, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjátok az életetekbe érkező segítséget!

A mai nap pozitív megerősítése:

“Bízom az Univerzum támogató erejében, és nyitottan fogadom a segítséget, amely elvezet a legnagyobb jó felé az életemben!”

A következő néhány napban figyeljetek a környezetetekben megjelenő új lehetőségekre és kapcsolatokra. Ezek az Univerzum módjai arra, hogy támogatást nyújtson nektek, segítve a személyes és spirituális növekedéseteket.

Az üzenet, amelyet a segítség angyalától kapunk:

“Áldásokkal és szeretettel töltöm meg a napjaitokat, hogy érezhessétek az Univerzum gondoskodó jelenlétét. Engedd, hogy segítségem megnyissa előtted azokat az ajtókat, amelyek a boldogsághoz és a bőséghez vezetnek!”

A 16-os szám karmikus és spirituális jelentősége emlékeztet minket arra, hogy a segítség gyakran belülről érkezik, és az önmagunkba vetett hit által nyitjuk meg a kapukat az Univerzum által küldött segítség előtt. Ez az energia hív minket, hogy bízzunk saját belső bölcsességünkben és az Univerzum szeretetében.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetében és segítő erejében. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és a segítséget. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben az áldások és a segítség.

Legyen ez a nap a segítség, a szeretet és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azt a várt segítséget is, amely ma elérkezik hozzátok!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!