Angyali üzenet a mai napra 2024.04.17-re, A tiszta szívű, tiszta hitűek megkapják azt, amire vágynak!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.17-re, A tiszta szívű, tiszta hitűek megkapják azt, amire vágynak!

Szeretett Fénylények, drága Olvasóink!

Ezen a ragyogó napon, 2024. április 17-én, egy különösen inspiráló üzenetet hozok nektek az égiektől: “A tiszta szívű, tiszta hitűek megkapják azt, amire vágynak!” Ez az üzenet arra emlékeztet bennünket, hogy a tiszta szándék és a mély hit ereje képes megnyitni azokat az ajtókat, amelyek a legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásához vezetnek.

A 17-es szám, amelyet a mai dátum hordoz, az új kezdetek, az inspiráció és a spirituális növekedés szimbóluma. Ez az energia arra szólít minket, hogy nyissuk meg a tudatunkat, és bízzunk az Univerzum vezetésében, amely mindig azon dolgozik, hogy segítsen nekünk elérni azt, amire szívünk vágyik.

A mai nap pozitív megerősítése:

“Tiszta szívvel és erős hittel fogadom az Univerzum áldásait, tudva, hogy mindaz, amire vágyom, az igaz hit által válik elérhetővé számomra!”

A következő néhány napban figyeljetek arra, hogy hogyan nyilvánulnak meg életetekben a tiszta hitből fakadó csodák. Ezek a jelek és üzenetek erősítik majd meg bennetek, hogy a hit, amikor valódi és őszinte, hatalmas erővel bír, és képes arra, hogy pozitív változásokat hozzon életetekbe.

Az üzenet, amelyet a segítség angyalától kapunk:

“Áldásokkal és támogatással kísérlek minden lépésedben, segítve, hogy a tiszta szív és hit által megnyíljanak előtted azok a lehetőségek, amelyek a legnagyobb jóhoz vezetnek. Engedd, hogy fényem útmutatást nyújtson neked a vágyaid eléréséhez!”

A 17-es szám spirituális jelentősége kiemeli a lelki erőt és a belső vezetés fontosságát. Ez az energia inspirál minket, hogy kövessük belső hangunkat és intuíciónkat, ami által közelebb kerülhetünk az Univerzum végtelen bölcsességéhez és szeretetéhez.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is megtapasztalhassák a tiszta hit erejét és az Univerzum segítő támogatását. A megosztás nem csupán a közösséget erősíti, hanem segít saját életünkben is megerősíteni a hitet és a pozitív változásokat. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen ez a nap a hit, a tisztaság és az Univerzum szeretetének ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azokat a csodálatos dolgokat is, amelyek a tiszta szívűeknek ígéretet tartanak!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!