Angyali üzenet a mai napra 2024.04.20-ra, A tiszta szívűek egy csodás hírt kapnak, amire talán nem is számítottak!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.20-ra, A tiszta szívűek egy csodás hírt kapnak, amire talán nem is számítottak!

Szeretett Olvasóink, meglepetésekre nyitott Szívek!

Ezen a békés napon, 2024. április 20-án, egy felemelő és váratlan üzenet érkezik hozzátok az égiektől: “A tiszta szívűek egy csodás hírt kapnak, amire talán nem is számítottak!” Ez az üzenet arra emlékeztet titeket, hogy a tiszta szándék és a jóindulat mindig meghozza gyümölcsét, és hogy az Univerzum készen áll arra, hogy váratlan és örömteli meglepetésekkel ajándékozzon meg benneteket!

A 20-as szám, amely a mai dátumot jelöli, az egyensúly és a harmónia szimbóluma, valamint az együttműködés és az összhang energiáit hordozza. Ez az energia hív bennünket, hogy éljünk összhangban az Univerzum törvényeivel, és nyitottak legyünk az életünkbe érkező váratlan ajándékokra.

A mai nap pozitív mantrája:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum által küldött meglepetéseket, tudva, hogy minden új hír és lehetőség a szeretet és az összhang jegyében érkezik!”

A következő néhány napban figyeljetek azokra a jelekre és üzenetekre, amelyek megerősítik a ma kapott csodálatos híreket. Ezek az üzenetek az Univerzum szeretetteljes válaszai a tiszta szívűek imáira és vágyaira.

Az üzenet, amelyet a jó hírek angyalától kapunk:

“Áldásokkal és szeretetteljes meglepetésekkel töltöm meg a napjaitokat, hogy megtapasztalhassátok az Univerzum bőségét és gondoskodását. Hagyjátok, hogy az én fényem megmutassa nektek azokat az ajándékokat, amelyekkel az Univerzum ma meg kíván titeket lepni!”

A 20-as szám számmisztikai és spirituális jelentősége arra ösztönöz minket, hogy keressük az egyensúlyt és harmóniát mindennapi életünkben, és hogy nyitottak legyünk az Univerzum által küldött pozitív változásokra és meglepetésekre. Ez az energia segít abban, hogy befogadjuk azokat a szeretetteljes üzeneteket és ajándékokat, amelyeket az élet kínál számunkra.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetében és meglepetéseiben. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is bevonzza a bőséget és az örömöt. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben az Univerzum áldásai és csodái.

Legyen ez a nap a csodák, a szerencse és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok és értékelitek az élet minden ajándékát, beleértve azt a váratlan, de csodálatos hírt is, amely ma érkezik hozzátok.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!