Angyali üzenet a mai napra 2024.04.25-re, Százszoros erejű teremtő nap van, ma egy kérésed teljesül!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.25-re, Százszoros erejű teremtő nap van, ma egy kérésed teljesül!

Szeretett Olvasóink!

Ezen a különleges és energiával teli napon, 2024. április 25-én, egy rendkívül erőteljes üzenetet hozok nektek az égiektől: “Százszoros erejű teremtő nap van, ma egy kérésed teljesül!” Ez az üzenet arra inspirál titeket, hogy bízzatok abban, ma az Univerzum különleges támogatásával bármelyik kívánságotok, amit szívvel-lélekkel és pozitív szándékkal fogalmaztok meg, valóra válhat!

A 25-ös szám, amelyet a mai dátum hordoz, az új kezdetek, a felszabadulás és a pozitív változások energiáit szimbolizálja. Ez a szám azt sugallja, hogy ma különösen nyitottak vagytok arra, hogy megtapasztaljátok az Univerzum szeretetét és bőségét, és hogy a teremtő erőtök százszorosan hatékony.

A mai nap pozitív mantrája:

“Teljes szívemből hiszek abban, hogy az Univerzum ereje ma megvalósítja a legmélyebb vágyaimat, és nyitott vagyok elfogadni minden jót, ami felém jön!”

A következő néhány napban figyeljetek a pozitív változásokra és a csodákra, amelyek az életetekben manifesztálódnak. Ez az időszak különösen kedvező az új projektek elindítására és azokra a lépésekre, amelyek hosszú távú jólétet és boldogságot hozhatnak.

Az üzenet, amelyet az őrangyaltól kapunk:

“Szeretettel és bőséggel töltöm meg a napjaitokat, hogy érezhessétek az Univerzum végtelen támogatását. Hagyjátok, hogy vezetésem segítsen titeket abban, hogy a szívetek vágyait valóra váltsátok, és megtapasztaljátok a teremtés örömét!”

A 25-ös szám karmikus és spirituális jelentősége arra ösztönöz minket, hogy használjuk ki a teremtő erőnket, és bízzunk abban, hogy az Univerzum segítségével minden lehetséges. Ez az energia bátorít minket, hogy merjünk nagyot álmodni és lépéseket tenni vágyaink megvalósítása felé.


Az égi tó csodája

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy elrejtett falu, mélyen az erdő szívében, ahol egy kis tó csillogott a napfényben. Ezt a tavat az Égi Tónak hívták, mert azt mondták, hogy minden évben, április huszonötödikén, az Univerzum százszoros teremtő energiái árasztják el ezt a helyet.

A faluban élt egy öreg bölcs, aki minden évben összehívta a falubelieket az Égi Tó partjára, hogy megossza velük a tó titkát. „Ezen a napon,” mondta a bölcs, „ha szívből jövő kívánságot suttogtok a tó vizének, az Univerzum ereje megsokszorozza a kívánságotokat, és valóra váltja azokat!”

Egy évben, egy fiatal lány, Lina, aki mindig is arról álmodott, hogy a falu kertjei virágba boruljanak, elhatározta, hogy ő is kipróbálja a tó varázsát. Kora hajnalban ment el a tóhoz, leült a partjára, és szívből jövő kívánságát suttogta a vizekbe: „Legyen a mi falunk a legszebb és legvirágosabb a világon!”

Ahogy a nap felkelt, a tó vize csillogni kezdett, és Lina érezte, hogy a levegőben vibrál az energia. Visszatért a faluba, és nem sokkal később csodálatos dolgok történtek. A kertek hirtelen új életre keltek, mindenütt virágok nyíltak, olyanok, amilyeneket még soha nem láttak. A falu hamarosan híressé vált gyönyörű kertjeiről, és az emberek messze földről érkeztek, hogy megcsodálják.

Lina története gyorsan terjedt, és mindenki megértette az Égi Tó hatalmát. Azóta minden évben, április huszonötödikén, a falubeliek a tóhoz vonulnak, hogy kívánságaikat a tó vizeibe suttogják, bízva abban, hogy az Univerzum százszoros teremtő energiái ismét csodát tesznek.

Ez a történet emlékeztet minket, hogy ha igaz szívvel és tiszta szándékkal kérünk valamit, az Univerzum hatalmas erővel áll mellettünk, hogy segítsen megvalósítani álmainkat. A százszoros teremtő nap varázsa valódi csodákra képes, és mindenki számára hozhatja a várt áldást és bőséget!


Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetében és a százszoros teremtő erőben. A megosztás nem csupán erősíti közösségünket, hanem saját életünkbe is vonzza a pozitív változásokat és a csodákat. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen ez a nap a csodák, a teremtés és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok és értékelitek az élet minden ajándékát, beleértve azt a különleges vágyat is, amely ma valóra válik számotokra.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!