Angyali üzenet a mai napra 2024.04.26-ra, Ezerszeres angyali energia érkezik, a tiszta szívűek most megkapják azt, amire már rég óta várnak!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.26-ra, Ezerszeres angyali energia érkezik, a tiszta szívűek most megkapják azt, amire már rég óta várnak!

Szeretett Olvasóink, Bőségben Gazdag Szívek!

Ezen a csodálatosan ragyogó napon, 2024. április 26-án, egy különleges és erőteljes üzenetet hozok nektek az égiektől: “Ezerszeres angyali energia érkezik, a tiszta szívűek most megkapják azt, amire már rég óta várnak!” Ez az üzenet arra ösztönöz titeket, hogy maradjatok nyitottak és készüljetek fel arra, hogy fogadjátok az Univerzum bőséges ajándékait, amelyek most ezerszeresen megerősödnek!

A 26-os szám, amelyet a mai dátum hordoz, az otthon, a család és a gondoskodás erejét szimbolizálja, valamint a spirituális bőség és a karmikus jutalmak energiait. Ez a szám hírnöke annak, hogy a tiszta szívűek, akik kitartóan és szeretettel jártak az útjukon, most végre megkapják azt a jutalmat, amelyre régóta várnak.

A mai nap pozitív mantrája:

“Nyitott szívvel és lélekkel fogadom az Univerzum ezerszeres energiáit, tudva, hogy minden, amit igazán kívánok, most megvalósulhat az életemben!”

A következő néhány napban figyeljetek azokra a pozitív változásokra és áldásokra, amelyek az életetekben manifesztálódnak. Ez az időszak különösen kedvező a nagyobb projektek befejezésére, az új kezdetekre és a régi álmok megvalósítására.

Az üzenet, amelyet az őrangyaltól kapunk:

“Szeretettel és végtelen támogatással kísérlek benneteket ezen a napon, hogy megtapasztalhassátok az Univerzum bőségét és szeretetét. Hagyjátok, hogy fényem világítsa meg utatokat, és vezessen titeket a sorsotok teljes megvalósulása felé!”

A 26-os szám karmikus és spirituális jelentősége felhívja figyelmeteket arra, hogy a szeretet, az odaadás és a családi kötelékek ápolása végül meghozza gyümölcsét. Ez az energia bátorít mindenkit, hogy építsen a szeretet alapjaira, és fogadja el azokat a különleges ajándékokat, amelyeket az élet kínál.


A Fény Varázslója és a Tündérkert

Valahol, egy messzi, messzi, varázslatos világban, élt a Fény Varázsló, aki egy titkos, rejtegetett tündérkertet őrzött. Ez a kert nem volt átlagos hely: itt minden virág, fa, és patak a szeretet és harmónia energiáival volt megtöltve. A varázsló, akit Liorának hívtak, élete nagy részét annak szentelte, hogy gondozza ezt a kertet és őrizze annak varázsát.

Egy nap, miközben Liora a kertben meditált, egy tündöklő fény jelent meg előtte, és az Univerzum egy kis darabkája, egy fényes kristály formájában landolt a tenyerében. A kristályból egy finom hang szólt hozzá: “Liora, a Fény Varázslója, ez az Ezerszeres Teremtő Kristály, amely képes megvalósítani a szíved legmélyebb vágyait, százszoros erővel.”

Liora, aki mélyen hitt az Univerzum szeretetében és bőségében, úgy döntött, hogy ezt a különleges ajándékot arra használja, hogy a tündérkertje minden lakója megkapja azt, amire régóta vágyik. Elhatározta, hogy ünnepséget rendez, ahol mindenki megoszthatja legbensőbb kívánságát.

A nagy nap elérkezett, és a tündérek, manók, és mindenféle varázslatos lények összegyűltek a kristály körül, melyet Liora a kert szívében helyezett el. Egyesével, mindenki belesuttogott egy kívánságot a kristályba, mely azonnal ragyogni kezdett, és a kívánságokat ezerszeres erővel küldte vissza az Univerzumba.

Csodák történtek: virágok nyíltak, ahol még sosem voltak; a legidősebb fák új életre keltek; a víz tisztábban csillogott, mint valaha; és a kert minden lakója érezte a bőség és a szeretet áldását!

Ez a történet emlékeztet minket arra, hogy az Univerzum mindig készen áll arra, hogy támogasson minket álmaink megvalósításában, különösen akkor, ha tiszta szívvel és jó szándékkal fordulunk felé. Liora története tanít minket arra, hogy az Ezerszeres Teremtő Energia nemcsak nekünk, hanem közösségünk minden tagjának is képes csodákat hozni!


Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetében és az ezerszeres teremtő energiában. A megosztás nem csak másokat inspirál és motivál, hanem saját életünkbe is vonzza a bőséget és az örömöt. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben!

Legyen ez a nap a csodák, a bőség és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azokat a különleges áldásokat is, amelyek most, az ezerszeres angyali energia által, valóra válnak.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!