Angyali üzenet a mai napra 2024.04.28-ra, Áldások hullanak az égből, mindenkit elérnek, aki nyitott szívvel áll elébe!

Angyali üzenet a mai napra 2024.04.28-ra, Áldások hullanak az égből, mindenkit elérnek, aki nyitott szívvel áll elébe!

Szeretett Olvasónk!

Ezen a fényesen csillogó napon, 2024. április 28-án, egy különleges és inspiráló üzenetet hozok nektek az égiektől: “Áldások hullanak az égből, mindenkit elérnek, aki nyitott szívvel áll elébe!” Ez az üzenet biztosít benneteket arról, hogy az Univerzum szeretete és bősége ma különösen aktívan árad felétek, és készen áll arra, hogy gazdagon megajándékozzon mindenkit, aki nyitott szívvel és lélekkel vár erre!

A mai naphoz kapcsolódó szám, a 28, amely az 8-as szám erejét is magában hordozza, a végtelenség és a folyamatos áramlás szimbóluma. Ez a szám erősítést ad azoknak az energiáknak, amelyek segítenek a spirituális és anyagi bőség befogadásában. Az 8-as szám végtelen ciklusa emlékeztet minket arra, hogy az Univerzum adományai soha nem szűnnek meg; mindig újra és újra elérnek minket, ha nyitottak vagyunk rájuk.

A mai nap pozitív üzenete:

“Nyitott szívvel és elmevel fogadom az égből hulló áldásokat, tudva, hogy az Univerzum bősége korlátlan és mindig elér!”

A következő néhány nap során legyetek különösen éberen azokkal az apró jelekkel és szerencsés eseményekkel, amelyek az életetekbe érkeznek. Ezek az áldások formái lehetnek, akár egy váratlan találkozó, egy hirtelen jött lehetőség vagy egy rég várt jó hír formájában.

Az üzenet, amelyet az őrangyaltól kapunk:

“Szeretettel és folyamatos támogatással töltöm meg a napjaitokat, hogy érezhessétek az Univerzum végtelen szeretetét és bőségét. Engedjétek, hogy fényem segítse elő azokat az áldásokat, amelyek most az égből hullanak rátok, és nyissátok meg szíveteket, hogy teljes mértékben fogadhassátok azokat!”

A 28-as szám spirituális jelentősége azt üzeni, hogy bízzatok az élet áramlásában, és fogadjátok el az áldásokat, amikor azok elérnek titeket. Ez az energia arra ösztönöz, hogy legyetek proaktívak a saját boldogságotok és jólétetek előmozdításában, miközben hálásak vagytok mindenért, amit az Univerzum nyújt.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is nyithassanak az áldások és a szeretet felé, amelyek ma az égből hullanak. A megosztás nem csak erősíti közösségünket, hanem saját életünkben is fokozza a bőséget és a szeretetet. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban manifesztálódjanak az életetekben.

Legyen ez a nap a szeretet, a bőség és az Univerzum végtelen támogatásának ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azokat a csodálatos áldásokat is, amelyek ma az égből hullanak rátok!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!