Angyali üzenet a mai napra 2024.05.11-re, Kétszeres angyali energia készít fel a hétvégi áldás záporra!

Angyali üzenet a mai napra 2024.05.11-re, Kétszeres angyali energia készít fel a hétvégi áldás záporra!

Szeretett Olvasóink, Áldásban Gazdag Szívek!

Ezen a különlegesen energikus napon, 2024. május 11-én, egy izgalmas üzenetet hozok nektek az égiektől: “Kétszeres angyali energia készít fel a hétvégi áldás záporra!” Ez az üzenet arról szól, hogy az Univerzum most duplán erősíti meg azokat az energiákat, amelyek segítenek nektek felkészülni az elkövetkezendő napokban érkező bőséges áldásokra!

A mai napot az 11-es szám számmisztikai és spirituális ereje hatja át, amely a magasabb rendű intuíció, a spirituális megértés és a fényküldetés szimbóluma. Ez a mester szám különleges kapcsolatot jelent az emberi tudat és az égi világ között, így előkészítve benneteket arra, hogy teljes mértékben nyitottá váljatok az érkező áldások befogadására.

A mai nap segítő üzenete:

“Nyitott szívvel, lélekkel fogadom az Univerzum szeretetét és bőségét, készen állva arra, hogy maximálisan kihasználjam a rám váró jótéteményeket.”

A következő néhány napban készüljetek fel arra, hogy megtapasztaljátok életetekben a fokozódó pozitív változásokat, és a bőség jeleit. Ezek az áldások különféle formákban érkezhetnek hozzátok, legyen szó új lehetőségekről, váratlan ajándékokról, vagy a jelenlegi körülményeitek javulásáról.

Az üzenet, amelyet a segítő őrangyaltól kapunk:

“Teljes szeretettel és odaadással töltöm meg a napjaitokat, hogy minden lépéseteknél érezzétek az égiek támogatását. Használjátok ki az energiámat, hogy erős és pozitív változásokat vonzzatok be az életetekbe, melyek hosszú távon meghatározzák jövőtöket!”

Az 11-es szám karmikus jelentősége tovább erősíti a kapcsolatotokat a magasabb erőkkel, lehetővé téve, hogy mélyebben és tisztábban érzékeljétek az Univerzum irányítását és szeretetét. Ez az energia segít benneteket, hogy összhangban maradjatok saját spirituális útvonalatokkal és magasztosabb céljaitokkal.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is felkészülhessenek és nyitottá váljanak a hétvégi áldásokra. A megosztás nem csak erősíti a közösségi szellemet, hanem segít saját életetekben is elősegíteni a gyorsabb változásokat és az áldások befogadását. Írjátok le a “köszönöm” szót kommentben, hogy ezek az áldások még gyorsabban érkezzenek el hozzátok!

Legyen ez a nap a megértés, a spirituális előkészület és az Univerzum szeretetének ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azokat a különleges áldásokat is, amelyeket a kétszeres angyali energia hoz el nektek ezen a csodálatosan energikus napon.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/