Angyali üzenet a mai napra 2024.05.12-re, Gondolj arra, amit a legjobban szeretnél, és megvalósítom Neked!

Angyali üzenet a mai napra 2024.05.12-re, Gondolj arra, amit a legjobban szeretnél, és megvalósítom Neked!

Szeretett Olvasóink!

Ezen a varázslatos napon, 2024. május 12-én, egy különlegesen inspiráló üzenetet hozok nektek az égiektől: “Gondolj arra, amit a legjobban szeretnél, és megvalósítom Neked!” Ez az üzenet arra ösztönöz titeket, hogy merjetek nagyot álmodni, hiszen az Univerzum készen áll arra, hogy segítsen megvalósítani a legmélyebb vágyaitokat!

A mai napot a 12-es szám számmisztikai ereje hatja át, amely a teljességet és a kozmikus rendet szimbolizálja. Ez a szám hozza magával a karmikus egyensúlyt és az összhangot, ami elősegíti a pozitív gondolatok és szándékok manifesztációját a fizikai valóságban.

A mai nap segítő üzenete:

“Tisztán és bátran kiállok a vágyaim mellett, mert hiszem, hogy  az Univerzum támogatja minden álmomat és célomat.”

A következő néhány napban figyeljetek arra, hogy milyen jeleket és üzeneteket küld az Univerzum, amelyek megerősítik, hogy a vágyaitok valóra válásán dolgozik. Lehet, hogy ezek a jelek aprónak tűnnek, de minden egyes jel fontos lépés a nagyobb kép felé.

Az üzenet, amelyet a csodák őrangyalától kapunk:

“Szeretettel és csodával töltöm meg a napjaitokat, hogy érezzétek az én jelenlétemet, amint dolgozom azon, hogy valóra váltsam a szívetek mélyén rejlő vágyaitokat. Engedjétek meg magatoknak, hogy álmodjatok nagyot, és bízzatok abban, hogy képesek vagytok elérni mindazt, amire vágytok!”

A 12-es szám karmikus jelentősége azt sugallja, hogy minden egyes gondolatotoknak és cselekedeteteknek fontos szerepe van abban, hogy hogyan alakul az életetek. Ez a szám arra ösztönöz titeket, hogy legyetek tudatosak és határozottak a gondolataitokkal kapcsolatban, mert ezek az eszközök hatalmas erőt képviselnek a valóság formálásában.

Osszátok meg ezt az üzenetet, hogy mások is inspirálódjanak és felismerjék az Univerzum szeretetének erejét ezen a csodálatos napon. A megosztás nem csupán erősíti a közösségi szellemet, hanem segít saját életetekben is elősegíteni a gyorsabb változásokat és áldásokat. Írjátok meg a “köszönöm” szót kommentben, hogy ezek az áldások még gyorsabban érkezzenek el hozzátok!

Legyen ez a nap a remény, a bátorság és az Univerzum szeretetének ünnepe számotokra, miközben bízva és hálás szívvel fogadjátok az élet minden ajándékát, beleértve azokat a csodálatos lehetőségeket is, amelyek most kezdődnek el az életetekben, álmaimtoknak és vágyaitoknak köszönhetően.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/