Angyali üzenet a mai napra 2024.05.19-re, Az angyalok a bőségükkel áldják meg azokat, akik tiszta szívvel várják a csodát!

Angyali üzenet a mai napra 2024.05.19-re, Az angyalok a bőségükkel áldják meg azokat, akik tiszta szívvel várják a csodát!

Drága Lélektársak!

Ma az angyalok üzenetét hozzuk el azoknak, akik tiszta szívvel várják a csodát! Az angyalok bőségével áldanak meg mindazokat, akik szívük legmélyebb rezdülésével hisznek a csodákban és az isteni kegyelemben.

Segítő üzenet a mai napra:

Ma, május 19-én, az Univerzum különleges ajándékokat tartogat számotokra. A 19-es szám rezgése magában hordozza a 9-es szám spirituális erejét és energiáját (1+9=10, 1+0=1), amely az új kezdeteket, a teljes kört és a karmikus beteljesülést szimbolizálja. A 9-es szám az isteni bölcsesség, az önzetlen szeretet és a spirituális fejlődés szimbóluma. Ez a nap tökéletes alkalom arra, hogy elengedjétek a múlt terheit és megnyissátok szíveteket az új lehetőségek előtt.

Az angyalok arra biztatnak, hogy figyeljetek a belső hangotokra, mert most különösen erős kapcsolatban álltok a spirituális világgal. Az intuíciótok vezérel titeket a helyes úton, és segítségével megkapjátok azokat a válaszokat, amelyeket keresetek.

Az elkövetkező napokban számíthattok arra, hogy az angyalok továbbra is szorosan mellettetek lesznek, és támogatják minden lépéseteket. A következő három napban különösen figyeljetek az álmaitokra és a belső sugallataitokra, mert ezek révén kapjátok meg az Univerzum üzeneteit.

A jövő hét második felében egy váratlan lehetőség adódik majd, amely megnyitja az utat a bőség felé. Legyetek nyitottak és befogadóak, hiszen a bőség angyala, Abundia, a kegyelmével és bőségével megáld benneteket. Engedjétek meg magatoknak, hogy elfogadjátok ezeket az ajándékokat, és érezzétek át a hála és a szeretet érzését.

Üzenet a Bőség Angyalától:

„Szeretett Gyermekeim, Abundia vagyok, a bőség angyala. Ma azért jöttem, hogy megosszam veletek a bőség és az öröm energiáit. Nyissátok meg szíveteket és lelketeket a csodák előtt, mert az Univerzum karmikus energiái most különösen erőteljesek és támogatóak. A 9-es szám rezgése emlékeztet benneteket arra, hogy minden vég egy új kezdetet hordoz magában. Engedjétek el a félelmeiteket és aggodalmaitokat, és higgyetek a csodákban. Az én áldásom veletek van, és vezet titeket a bőség útján!”

Ne feledjétek, hogy a változás gyorsabban megtörténik, ha megosztjátok az üzenetet másokkal is. Írjátok le kommentben a “köszönöm” szót, és tapasztaljátok meg az isteni áldásokat, amelyek hamarosan belépnek az életetekbe.

Áldás és szeretet kísérjen benneteket ezen a csodálatos napon!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/