Angyali üzenet a mai napra 2024.05.22-re, Megjelenik melletted a védelmező angyalod, és jóra fordítja az életedet!

Angyali üzenet a mai napra 2024.05.22- Ma a Őrangyalod kézen fog, és megváltoztatja az életed!

Drága Fényhordozó!

2024. május 22. egy igazán áldott nap, amikor a védelmező angyalod különleges küldetéssel érkezik hozzád, hogy jóra fordítsa az életed minden területét. Ez a nap a spirituális újrakezdés ideje, amikor az univerzum karmikus energiája egy új, ragyogó fejezetet nyit az életedben.

A mai dátum számmisztikai üzenete rendkívüli. A 22-es szám a mesterszám, amely az isteni bölcsességet, a megvilágosodást és a spirituális szolgálatot jelképezi. Ez a szám azt jelzi, hogy most egy magasabb szintű tudatosságra és létezésre emelkedsz, ahol a lelked valódi célja megnyilvánulhat. A védőangyalod most különösen erős jelenléttel segít téged ezen az úton.

Az univerzum ma arra szólít téged, hogy add át magad az isteni vezetésnek és védelemnek. Engedd el a félelmeidet, a kétségeidet és az önkorlátozó hiteidet, és bízz abban, hogy a védőangyalod minden lépésedet óvja és támogatja. Ez az energia most átjárja az egész lényedet, és mélyen meggyógyítja a múlt sebeit, blokkjait és akadályait.

A csodák őrangyala azt üzeni neked, hogy csodák sora vár rád, ha megnyitod a szívedet és a tudatodat az isteni szeretet előtt. Lásd magadat úgy, ahogy az angyalok látnak téged: tökéletes, ragyogó és határtalan lélekként. Engedd, hogy ez a felsőbb rezgés átjárja a gondolataidat, érzéseidet és cselekedeteidet, és vonzz be minden jót az életedbe.

A következő napokban hatalmas pozitív változásoknak lehetsz tanúja. A védőangyalod most minden akadályt elhárít az utadból, és olyan lehetőségeket hoz el neked, amelyekről álmodni sem mertél. Bízz az isteni tervben, és kövesd a belső iránytűdet. Minden egy magasabb rendnek megfelelően történik az életedben.

Ha megosztod ezt az üzenetet, és leírod a “köszönöm” szót a kommentben, azzal megnyitod a szívedet a védőangyalod szeretete és vezetése előtt, és felgyorsítod a pozitív változásokat az életedben. Egyben arra is lehetőséget adsz másoknak, hogy ők is részesüljenek ebben a kegyelemben.

Engedd, hogy a Őrangyalod fénye megvilágítsa az utadat, és elvezessen a legmagasabb rendeltetésed beteljesítéséhez! Az isteni szeretet mindig veled van.

Végtelen szeretettel,
Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

[quiz-cat id=”18786″]