Angyali üzenet a mai napra 2024.05.23-ra, Tízmilliószoros erejű teremtő nap van, az égiek áldása megsokszorozva záporozik Rád!

Angyali üzenet a mai napra 2024.05.23-ra, Tízmilliószoros erejű teremtő nap van, az égiek áldása megsokszorozva záporozik Rád!

Drága Ragyogó Lélek!

2024. május 23. egy igazán varázslatos nap, amikor az égiek áldásai megsokszorozva záporoznak rád, és ez tízmilliószoros teremtő erővel ruház fel téged. Ez a nap a kvantum-manifesztáció és a kozmikus bőség ünnepe, amikor az univerzum karmikus energiája hihetetlen lehetőségeket nyit meg előtted!

A mai dátum számmisztikai jelentősége lenyűgöző. A 23-as szám a spirituális növekedés, a felemelkedés és a megvilágosodás szimbóluma. Ez a mágikus szám azt üzeni, hogy most kvantum-szinten kapcsolódsz rá a végtelen intelligenciára, és képes vagy materializálni a legmerészebb álmaidat is. Az angyalok és a felsőbb szférák lényei most különösen nagy erővel támogatják a teremtő munkádat.

Az univerzum ma arra inspirál téged, hogy használd a tízmilliószoros teremtő erődet a legmagasabb jólét eléréséhez. Vizualizálj, használj megerősítéseket, és meditálj a leggyönyörűbb valóságért, amit csak el tudsz képzelni magadnak. Töltsd meg a gondolataidat és érzéseidet a legtisztább szeretettel és örömmel, és engedd, hogy ez az energia alakítsa a fizikai világodat. Most nincs határa annak, amit megtapasztalhatsz és létrehozhatsz.

A csodák őrangyala azt üzeni neked, hogy ma minden angyali áldás megsokszorozva áramlik feléd. Nyisd meg a szívedet, és fogadd be ezt a fenséges energiát, amely beragyogja a lelkedet, és csodákkal tölti meg az életed minden területét. Bízz abban, hogy értékes és méltó vagy erre a kegyelemre, és engedd, hogy az isteni fény átjárjon és átformálja a lelked.

A következő napokban csodálatos manifesztációknak és áttöréseknek lehetsz tanúja. Az angyalok tízmilliószoros erővel sokszoroznak meg minden pozitív gondolatot, érzést és tettet, amit a világba küldesz. Figyelj a szinkronicitásokra, a mágikus egybeesésekre, és a váratlan ajándékokra, amelyek megjelennek az életedben. Minden egy nagyobb, csodálatos tervnek a része.

Ha megosztod ezt a varázslatos üzenetet, és leírod a “köszönöm” szót a kommentben, azzal megsokszorozod az angyali áldásokat, és hihetetlen pozitív változásokat indítasz el az életedben és mások életében is. Egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy ez a tízmilliószoros teremtő energia az egész bolygót áthassa, és egy új, ragyogó valóságot hozzon létre.

Engedd, hogy az angyalok fénye most megsokszorozva érkezzen hozzád, és elvezessen a legcsodálatosabb élményekhez és eredményekhez! Az isteni mágia mindig veled van!

Végtelen szeretettel és tízmilliószoros áldással,

Az Angyalaid

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/