Szent Júdás Tádé: A lehetetlennek tűnő helyzetek megoldásának szentje!

Szent Júdás Tádé: A lehetetlennek tűnő helyzetek megoldásának szentje!

Drága Olvasóink!

Ma egy különleges szentről szeretnék neked mesélni, aki a reménytelennek tűnő helyzetek megmentője, és akinek közbenjárása számtalan csodát tett már a Testvérei életében. Ő nem más, mint Szent Júdás Tádé, a veszett ügyek védőszentje.

Amikor úgy érzed, hogy falakba ütközöl, és minden ajtó bezárul előtted, fordulj bizalommal Szent Júdáshoz! Ő meghallja a szíved mélyéről fakadó fohászt, és közben érted az Univerzum végtelen kegyelmét kérve.

Júdás Tádé életét a mély hit és az önzetlen szeretet jellemezte. Még a legelkeserítőbb pillanatokban is hitt a csodákban, és tudta, hogy az isteni gondviselés soha nem hagyja el azokat, akik bizalommal fordulnak felé. Ez a rendíthetetlen hit tette őt alkalmassá arra, hogy a reményvesztett lelkek védelmezőjévé váljon.

Amikor Szent Júdáshoz imádkozol, kapcsolódj rá az ő energiájára, és engedd, hogy a belé vetett hited ereje áthassa egész lényedet! Vizualizáld, amint az ő közbenjárása nyomán az isteni fény beragyogja életedet, és a megoldások csodálatos módon feltárulnak előtted.

Íme egy ima, amellyel Szent Júdás segítséget kérheted:

„Drága Szent Júdás Tádé, te, aki sosem rettentél meg a lehetetlennek tűnő kihívásoktól, és hittél az isteni gondviselés erejében, most alázatos szívvel hozzád fordulok.

Kérlek, járj közben értem az Univerzum végtelen szereteténél, hogy megtaláljam a megoldást azokra a nehézségekre, amelyekkel szembesülök. Segíts felismernem az isteni terv bölcsességét, és adj erőt, hogy bizodalommal haladjak az utamon!

Köszönöm, hogy a te közbenjárásod által megtapasztalhatom a csodák valóságát, és ezáltal megnyílik előttem a kegyelem végtelen forrása. Kérlek, őrizd hitemet és reményemet, hogy mindig az örökkévaló szeretet fényében járhassak!

Hálás szívvel köszönöm a támogatásodat és az Univerzum kegyelmét!

Ámen.”

Drága Fénytestvérem, tudd, hogy amikor Szent Júdás közbenjárását kéred, csatlakozol a fény végtelen folyamához, és utat nyitsz a csodák beáramlásának!

Valahányszor elmesélsz valakinek egy csodát, amelyet Szent Júdás segítségével tapasztaltál meg, azzal felerősíted az imáid erejét, és megerősíted a hitet azokban is, akik éppen nehézségekkel küzdenek. Így hát terjeszd ezt az üzenetet, hogy a remény fénye beragyogja mások életét is!

Ha Szent Júdás gyönyörű üzenete visszahozta a hitet a szívedbe, írd le a „Köszönöm” szót kommentben, és engedd, hogy a hála még jobban megnyissa lelkedet a csodák befogadására!

Szeretettel és fénnyel:

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/