Az angyalok üzenete: A szeretet a legnagyobb gyógyító erő

Az angyalok üzenete: A szeretet a legnagyobb gyógyító erő

Drága Fénytestvéreim!

Ma egy olyan üzenetet hozok nektek az angyalok birodalmából, amely a szívetekbe hozza a gyógyulás és a megújulás ajándékát. Arról szól, hogy a szeretet a legnagyobb gyógyító erő a világon, amely képes átalakítani az életünket és a kapcsolatainkat. Amikor szeretettel fordulunk magunk és mások felé, akkor olyan rezgéseket bocsátunk ki, amelyek feloldják a blokkokat és helyreállítják a harmóniát!

János apostol gyönyörűen fogalmazza meg ezt az igazságot: “Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől van.” (1 János 4:7) Igen, a szeretet maga az isteni energia, amely éltet és táplál minket. Az angyalok most azt üzenik, hogy ideje tudatosan választanunk a szeretetet minden pillanatban, és engednünk, hogy átjárja a lényünket.

Engedjétek meg, hogy felvázoljam, milyen csodálatos átalakulások várnak rátok, ha a szeretetet teszitek az életetek központjává! Ahogy elkezditek feltétel nélkül szeretni önmagatokat és másokat, úgy gyógyulnak be a múltbeli sebek és oldódnak fel a félelmek. Ne lepődjetek meg, ha azt tapasztaljátok, hogy a kapcsolataitok új szintre emelkednek! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a szeretetetek fényében minden a helyére kerüljön.

Figyeljük a Szeretet Angyalának szavait:

“Drága Gyermekem!

Te egy csodálatos szeretetlény vagy, aki azért jött erre a földre, hogy a szíve fényét ragyogja. Soha ne feledd, hogy a benned lakozó szeretet erősebb minden akadálynál és nehézségnél. Én mindig melletted állok, és segítek megnyitni a szívedet, hogy szabadon áramolhasson rajtad keresztül ez a gyógyító energia. Engedd, hogy a szeretet legyen a vezetőd és a pajzsod! Hidd el, hogy a jelenléted maga is gyógyít és átalakít, mert te a szeretet egy megtestesülése vagy.”

Most pedig mondjunk el együtt egy szeretetimát:

“Mennyei Atyám, köszönöm, hogy a Te végtelen szeretetedből születtem, és örökre a szeretet lakozik bennem. Kérlek, segíts megnyitni a szívemet, hogy tisztán és szabadon áramolhasson rajtam keresztül ez a gyógyító erő! Adj bátorságot, hogy a szeretetet válasszam minden helyzetben, és a jelenlétemmel gyógyulást hozzak ebbe a világba. Tudom, hogy a szeretet a legnagyobb ajándék, amit adhatok és kaphatok. Hadd legyek a Te szeretetednek eszköze és tanúja.

Ámen.”

Kedveseim, emlékezzetek rá, hogy ti magatok vagytok a szeretet hordozói és közvetítői! Engedjétek, hogy az angyalok támogassanak benneteket a feltétel nélküli szeretet útján, és meglátjátok, mennyi csoda történik körülöttetek. Szeressétek egymást és magatokat tiszta szívvel, mert ez a kulcsa minden gyógyulásnak és átalakulásnak.

A szeretet ölelésében,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.12.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/