Angyali Üzenet a mai napra 2024.06.14. – Egy váratlan áldás kopogtat az ajtódon!

Angyali Üzenet a mai napra 2024.06.14. – Egy váratlan áldás kopogtat az ajtódon!

Drága Fénytestvérem!

A mai napon az angyalok a jólét megérkezéséről és az áldások befogadásáról szeretnének üzenni neked. 2024.06.14. egy különleges nap, amely a bőség és a kiteljesedés energiáit hordozza magában.

A 14-es szám a teljességet, az isteni rend megnyilvánulását szimbolizálja. Az angyalok azt üzenik, hogy elérkezett az idő, amikor a jól minden formában megjelenik az életedben, és fontos, hogy nyitott szívvel fogadd be ezeket az áldásokat!

Ma fordíts különös figyelmet a hálára és a bizalomra. Lásd meg és több értékes a már meglévő áldásokat az életedben, és hidd el, hogy még csodálatos dolog van úton feléd. Engedd el a kétségeket és a félelmeket, és bízz abban, hogy az univerzum a legjobbat tartogatja számodra!

A következő napokban a jólét különböző formái kopogtatnak az ajtódon. Lehet, hogy váratlan pénzügyi áldások, új lehetőségek vagy gyógyító energiák érkeznek. Légy éber, és ismerd fel ezeket az ajándékokat, amikor megjelennek az életedben!

A Csodák Angyala azt üzeni, hogy a jólét megteremtésének kulcsa a tudatosságodban rejlik. Minél inkább a bőségre, a szeretetre és a hálára tapasztalt, annál több csodát meg. Engedd, hogy a jólét természetes állapotoddá váljon!

A mai nap mantrája:

“Nyitott szívvel fogadom a jólét minden formáját, és hiszem, hogy az univerzum a legjobbat tartogatja számomra!”

Ima a mai napra:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy segítetek megnyitni a szívemet és a tudatosságomat a jól befogadására. Kérem a támogatást, hogy meglássam és értékeljem a már meglévő áldásokat az életemben, és bízzak abban, hogy még több csodálatos dolog van úton felém. Segíts feloldani a kétségeket és a félelmeket, a lelkem legyen nyitott a szeretetre és a hálára.

Köszönöm a jólétet az életemben!”

Ne feledd, hogy a jólét megérkezése akkor válik igazán valósággá, amikor megosztod ezt az üzenetet másokkal! Kommentben írd le az “áldásokat befogadom” szavakat, és tapasztalt meg a csodálatos változást az életedben!

Szeretettel,

Az Angyalok

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/