Lelki útravaló a mai napra – 06.16.

Lelki útravaló a mai napra – 06.16.

Drága Barátom!

A mai üzenetem számodra az, hogy engedd el a múltat, és ölelj át egy új kezdetet! Isten azt akarja, hogy szabad legyél, és előre tekints az Ő terveire az életedben.

Lehet, hogy a múltban átéltél nehézségeket, fájdalmakat vagy kudarcokat. Talán még mindig cipeled ezeknek a terhét, és úgy érzed, nem tudsz megszabadulni tőlük. De hadd mondjam el neked: Isten nem azt akarja, hogy a múltban élj! Ő azt akarja, hogy a jelenben és a jövőben élj, amik tele vannak az Ő ígéreteivel.

A Biblia azt mondja: “Elfelejtem, ami mögöttem van, és nekifeszülök annak, ami előttem van.” Látod? Isten azt akarja, hogy engedd el a múlt fájdalmait és kudarcait, és fókuszálj arra a jó jövőre, amit Ő készített számodra.

Tudom, hogy néha nehéz lehet elengedni a múltat. A sebek mélyek lehetnek, és az emlékek fájdalmasak. De hadd bátorítsalak: Isten gyógyító kegyelme nagyobb minden fájdalomnál! Ő képes meggyógyítani a szívedet, és helyreállítani az életedet.

Szánj hát időt ma arra, hogy tudatosan elengedd a múltat! Mondd ki hangosan: “Elengedem a múlt fájdalmait és kudarcait. Nem engedem, hogy többé visszatartsanak. Isten szabaddá tett, és egy új kezdetet adott nekem!” Képzeld el, ahogy Isten békéje és gyógyulása átáramlik a szíveden!

És most fordítsd a tekinteted a jövő felé! Isten csodálatos terveket tartogat a számodra. Terveket, amik reménnyel és céllal vannak tele. Ő azt akarja, hogy egy teljes és kielégítő életet élj, ami az Ő dicsőségét tükrözi.

Lehet, hogy nem látod még a teljes képet. De bízz Istenben, és tegyél meg minden nap egy lépést előre! Ő vezetni fog téged, és utat nyit ott, ahol nem is gondolnád. Az Ő kegyelme elég lesz számodra minden akadály legyőzéséhez.

Isten ma egy új kezdetet kínál neked. Egy lehetőséget, hogy elengedd a múltat, és belépj az Ő csodálatos jövőjébe. Ragadd meg ezt a lehetőséget, és indulj el ezen az izgalmas utazáson!

Megáldalak azzal, hogy megtapasztald Isten gyógyító kegyelmét, és befogadj egy új kezdetet az Ő vezetése alatt! A legjobb még előtted áll!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.15.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/