A szeretet gyógyít – Engedd el a betegségek spirituális gyökereit az angyalok segítségével

A szeretet gyógyít – Engedd el a betegségek spirituális gyökereit az angyalok segítségével

Kedves Fénytestvérem!

Tudtad, hogy minden betegségnek megvan a maga lelki oka? Az angyalok üzenete szerint a testünk tökéletes tükre a lelkünk állapotának, és minden fizikai tünet egy mélyebb, spirituális üzenetet hordoz számunkra.

Emlékezz, a betegség nem büntetés, hanem lehetőség a növekedésre és a gyógyulásra. Amikor megérted a tünetek mögött rejlő lelki okokat, hatalmas lépést teszel a teljesség felé vezető utadon.

Az angyalok szerint a betegségek gyakran az elfojtott érzelmekből, a feldolgozatlan traumákból és a negatív gondolati mintákból erednek. Ha nem foglalkozunk ezekkel a mögöttes lelki okokkal, a testünk előbb-utóbb jelezni fogja, hogy valami nincs rendben.

Néhány példa a betegségek lelki okaira:

 • Fejfájás: Stressz, túlzott aggodalom, önkritika.

 • Hátfájás: Anyagi bizonytalanság, a támogatás hiánya.

 • Gyomorfájás: Félelem, szorongás, emésztetlen érzelmek.

 • Allergia: Az élet bizonyos aspektusainak elutasítása.

De ne aggódj! Az angyalok azt üzenik, hogy minden betegség egyben lehetőség is a spirituális növekedésre és a gyógyulásra. Ha megérted a tünetek mögött rejlő lelki okokat, és hajlandó vagy dolgozni önmagaddal, csodálatos átalakuláson mehetsz keresztül.

 1. Fejfájás: Az angyalok szerint a fejfájás gyakran a stresszel, a túlzott aggodalommal és az önkritikával kapcsolatos. Ha gyakran küzdesz fejfájással, ideje lehet elengedni a kontrollt, és megtanulni bízni az élet folyamatában. Kérd az angyalok segítségét, hogy elcsendesíthesd az elmédet, és megtaláld a belső békét!

 2. Hátfájás: A hátfájás sokszor az anyagi bizonytalanságból, a támogatás hiányából ered. Ha a hátad fáj, az angyalok arra bátorítanak, hogy bízz a Mindenség gondoskodásában, és kérd az ő segítségüket a stabilitás megteremtésében. Nyílj meg a spirituális támogatás előtt, és engedd el a bizonytalanság érzését!

 3. Gyomorfájás: Az angyalok úgy tartják, hogy a gyomorfájás a félelmekkel, a szorongással és az emésztetlen érzelmekkel kapcsolatos. Ha gyakran tapasztalsz gyomorpanaszokat, itt az ideje szembenézni a félelmekkel, és megtanulni elengedni őket. Kérd az angyalok segítségét a bátorság és a belső béke megtalálásában!

 4. Allergia: Az allergia gyakran az élet bizonyos aspektusainak elutasításából ered. Ha allergiás tünetekkel küzdesz, az angyalok arra bátorítanak, hogy vizsgáld meg, mit utasítasz el az életedben. Tanulj meg elfogadni és szeretni önmagadat és az életet minden formájában!

Kérd az angyalok segítségét a gyógyulásban! Meditálj, imádkozz, és engedd el a múlt fájdalmait. Töltsd meg a szívedet szeretettel és megbocsátással önmagad és mások iránt. Az angyalok mindig melletted állnak, és támogatnak a gyógyulás útján.

Az angyalok arra inspiráltak, hogy osszak meg veled néhány gyógyító mantrát, amelyek segíthetnek a tested és a lelked harmóniába hozásában. Íme néhány szeretetteljes és erőteljes mantra:

 1. “Az isteni fény átjárja a testemet, elmémet és lelkemet. Minden sejtem szeretettel és egészséggel telik meg.”

 2. “Elengedem a múlt fájdalmait, és megnyitom a szívemet a gyógyulás előtt. Az angyalok szeretete meggyógyít engem.”

 3. “Elfogadom és szeretem magamat teljesen. Megérdemlem, hogy egészséges és boldog legyek.”

 4. “Minden lélegzetemmel békét és harmóniát árasztok a testembe. Az angyalok vezetnek a tökéletes egészség felé.”

 5. “Hálás vagyok a testemnek, és szeretettel hallgatom az üzeneteit. Az egészség természetes állapotom.”

 6. “Az isteni bölcsesség átjárja az elmémet, és intuícióm tökéletesen vezetni engem a gyógyulás útján.”

 7. “A betegség csak egy átmeneti tanító. Elfogadom a leckéit, és hálás vagyok a fejlődési lehetőségért.”

Ismételd ezeket a mantrákat naponta többször, különösen reggel ébredés után és este lefekvés előtt. Engedd, hogy a szavak mélyen a szívedbe hatoljanak, és érezd az angyalok gyógyító jelenlétét!

Ne feledd, hogy a gyógyulás egy utazás, és az angyalok minden lépésnél melletted állnak. Bízz a folyamatban, és nyílj meg a csodák előtt!

Ha úgy érzed, hogy valaki a környezetedben szintén küzd betegségekkel, és nyitott a spirituális megközelítésre, kérlek, oszd meg vele ezt a bejegyzést! Soha nem tudhatod, kinek az életében hozhat ez az információ gyógyulást és megújulást!

Szeretettel kísérjük az utadat, drága Fénytestvérünk! Bízz az angyalok vezetésében, és engedd, hogy a fényük beragyogja az életedet!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


 

“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/