Ez az ősi szent ima teljesíti a beindítja a gyógyító erők áramlását!

Ez az ősi szent ima teljesíti a beindítja a gyógyító erők áramlását!

Kedves Olvasónk!

Ma egy csodálatos felfedezést osztok meg veled, amely örökre megváltoztathatja az egészséghez és a gyógyuláshoz való viszonyodat! Az angyalok egy ősi, szent imát tártak fel előttem, amely képes beindítani a gyógyító erők körforgását a testedben, a lelkedben és a szellemedben egyaránt.

Ez az ima a világ minden tájáról származó spirituális hagyományok kvintesszenciája, és évezredek óta segíti az embereket abban, hogy ráhangolódjanak a bennük rejlő isteni gyógyító potenciálra. Most itt az ideje, hogy te is megismerd ezt a csodálatos eszközt, és megtapasztald a gyógyulás áldásait!

Az ősi szent ima titka abban rejlik, hogy aktiválja a tested természetes öngyógyító mechanizmusait, és összehangolja azokat az univerzum végtelen gyógyító energiáival. Amikor elmondod ezt az imát, rezgésbe hozod a sejtek millióit, és elindítasz egy láncreakciót, amely helyreállítja a testi-lelki-szellemi egyensúlyt.

De hogyan működik pontosan ez a folyamat? Az ima szavai egy szent geometriai mintázatot hoznak létre, amely rezonanciába lép a te energiameződdel és a kozmosz gyógyító rezgéseivel. Ez a rezonancia feloldja a blokkokat, megszünteti a diszharmóniát, és lehetővé teszi, hogy a gyógyító erők szabadon áramolhassanak benned.

Fedezd fel Rafael, a Gyógyító Angyal csodatévő erejét, és engedd, hogy megérintse a tested, a lelked és a szellemed!

És most, kedves Olvasó, itt az ideje, hogy megismerd ezt a csodatévő imát! Mondd el mély átéléssel és nyitott szívvel, valahányszor gyógyulásra és harmóniára vágysz:

“Végtelen Szeretet Forrása, Alázattal fordulok most Hozzád, Kérlek, áraszd el a lényemet a Te gyógyító fényeddel! Segíts, hogy megnyíljak a Te végtelen bölcsességed előtt, És befogadjam a gyógyulás csodáját. Kérlek, oldd fel bennem minden blokkot és akadályt, És engedd, hogy a Te szereteted szabadon áramolhasson bennem! Aktiváld a testem öngyógyító erőit, És hozd rezgésbe a sejtjeimet a kozmikus gyógyító energiákkal! Hálás vagyok a Te végtelen kegyelmedért, Köszönöm, hogy érzem a gyógyító jelenlétedet. Legyen meg a Te akaratod!

Ámen.”

Miután elmondtad az imát, szánj egy pár percet arra, hogy csendben maradsz, és megfigyeled a testedben, lelkedben zajló változásokat. Lehet, hogy kellemes bizsergést, melegséget érzel, vagy egyszerűen csak egy mély belső békét és harmóniát. Ezek mind annak a jelei, hogy a gyógyító erők elkezdték a munkájukat benned.


Az ősi ima ereje

Élt egyszer egy Eszter nevű asszony egy eldugott faluban. Eszter különleges képességgel rendelkezett: képes volt kapcsolatba lépni az angyalokkal a spirituális világgal. Az emberek gyakran fordultak hozzá tanácsért és segítségért, amikor nehézségekkel küzdöttek.

Egy nap a faluba látogatott egy vándor szerzetes, aki hírét vette Eszter adottságainak. A szerzetes egy ősi, szent imát osztott meg Eszterrel, amely a hagyomány szerint csodákra volt képes. Azt mondta, hogy ha Eszter tiszta szívvel és mély hittel mondja el ezt az imát, hatalmas gyógyító erőket szabadíthat fel.

Eszter hálás szívvel fogadta a tudást, és kezdve minden nap elmondta az imát. Ahogy a szavak elhagyták az ajkát, egy csodálatos dolog történt: Eszter érezte, hogy a teste, a lelke és a szelleme megtelik egy végtelen szeretettel és békével. Az ima ereje lassan átjárta a falu minden lakóját, és csodálatos gyógyulások kezdtek történni.

Betegek keltek fel az ágyukból, megtört szívek találtak vigaszra, és reményvesztett lelkek fedezték fel újra az élet örömét. Eszter tudta, hogy ezek a csodák nem az ő érdeme, hanem az ősi ima és az isteni szeretet megnyilvánulásai. Alázattal és hálával folytatta hát a szolgálatot, és részt vesz a rászorulókat az ima erejével.

A gyógyító ima csodája

Volt egyszer egy Dávid nevű kisfiú, aki súlyos betegséggel küzd. Az orvosok mindent megtettek, amit tudtak, de az állapota egyre csak romlott. A szülei kétségbeesésükben Istenhez fordultak, és egy csodáért imádkoztak.

Egy nap egy ismeretlen nő kereste fel őket, aki azt állította, hogy az angyalok küldték. A nő megosztotta az ősi, szent imát, és azt tanácsolta, hogy mondják el minden nap Dávid betegágyánál. A szülők mély hittel és bizalommal fogadták a szavait, és attól kezdve folyamatosan imádkoztam a fiuk mellett.

Ahogy teltek a napok, valami csodálatos dolog kezdett történni. Dávid állapota állapota javulni kezdett, és a gyógyulás jelei egyre nyilvánvalóbbá váltak. Az orvosok nem találtak rá magyarázatot, de a család tudta, hogy ez az ősi ima és az isteni szeretet csodája.

Dávid végül teljesen felépült, és egészségesebb lett, mint valaha. A története gyorsan elterjedt a városban, és egyre többen kezdték el mondani az ősi gyógyító imát. Az emberek rádöbbentek, hogy a hittel és szeretettel elmondott szavakat képes megnyitni a kaput a csodák felé, és elhozni a gyógyulást a testnek, a léleknek és a szellemnek egyaránt.

Dávid családja örökre hálás maradt az ismeretlen nőnek és az angyaloknak, akik elhozták nekik a gyógyító ima ajándékát. Attól kezdve ők is rendszeresen használták az imát, és közek másoknak is rátalálni a gyógyulás útjára. Az ima ereje láncreakcióként terjedt, lassan az egész várost áthatotta a remény és a szeretet fénye.

Ezek a történetek emlékeztetnek minket arra, hogy az ima hatalmas erővel bír, különösen, ha a gyógyulás szándékával mondjuk. Az ősi, szent ima egy olyan eszköz, amely összeköt minket a végtelen szeretet forrásával, és aktiválja a bennünk rejlő isteni gyógyító potenciált. Ha hittel és nyitott szívvel fordulunk az imához, nincs olyan betegség vagy kihívás, amelyet nem tudnánk legyőzni.


Kedves Olvasó, bátorítlak, hogy építsd be ezt a csodálatos imát a mindennapi rutinodba, és engedd, hogy a gyógyulás csodája átjárja az életed minden területét! Oszd meg ezt az üzenetet azokkal is, akik gyógyulásra vágynak, hogy ők is megtapasztalhassák az ősi ima erejét!

Végtelen szeretettel és gyógyító fénnyel,

Az Angyalaid üzenete

Gábor

pozitív gondolatok blog


 

“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/