A betegségek lelki okai – a betegségeink mögött rejlő lelki okok

A betegségek lelki okai – a betegségeink mögött rejlő lelki okok

Kedves Olvasóm!

Az angyalok arra ösztönöznek minket, hogy minden betegség mögött keressük a mélyebb, lelki okokat. Testünk bölcs jelzőrendszer, amely felhívja figyelmünket az egyensúly felborulására. Íme a leggyakoribb betegségek és a mögöttük rejlő lelki háttér:

  1. Fejfájás: Stressz, aggodalom, negatív gondolatok, kontrollvágy, elfojtott érzelmek.

  2. Hátfájás: Érzelmi teher, anyagi gondok, támogatás hiánya, alsóbbrendűségi érzés.

  3. Gyomorfájás: Félelem, szorongás, emésztetlen érzelmek, bűntudat.

  4. Magas nyomás: Tartós stressz, elfojtott harag, túlzott érzékenység a kritikára.

  5. Ízületi gyulladás: Kritizálás, megbocsátás hiánya, negatív érzelmekbe való beleragadás.

  6. Asztma: Elnyomott sírás, érzelmi fulladás, félelem az élet kihívásaitól.

  7. Ekcéma: Belső konfliktusok, lelki sebezhetőség, önelfogadási problémák.

  8. Pajzsmirigy problémák: Érzelmi blokkok, kreatív önkifejezés gátlása, “nem elég jó” érzése.

  9. Cukorbetegség: Mély szomorúság, az élet édességének hiánya, érzelmi nélkülözés.

  10. Daganatos betegségek: Mély sebek, megbocsátásra való képtelenség, harag, keserűség.

Az angyalok arra bátorítanak minket, hogy nézzünk szembe ezekkel a lelki okokkal, és kezdjük el a gyógyító munkát. A meditáció, az önreflexió és az érzelmeink őszinte segít feloldani a blokkokat, és visszaállítani a test természetes egyensúlyát.

Ne feledd, hogy minden kihívás egyben lehetőség is a fejlődésre és a belső növekedésre. Hallgass a tested jelzéseire, és engedd, hogy az angyalok szeretete és fénye veszessen a gyógyulás útján!

Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy minél többen ráébredhessenek a betegségek mögött rejlő lelki okokra, és elindulhassanak a teljesség felé vezető úton!

Szeretettel, Az angyalaid

Gábor

pozitív gondolatok blog


 

“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/