Elhoztuk az angyali imát, ami gazdagságot és boldogságot hoz! A 3. sora mindenkit lenyűgöz!

Elhoztuk az angyali imát, ami gazdagságot és boldogságot hoz! A 3. sora mindenkit lenyűgöz!

Kedves Olvasó!

Készülj fel, mert ma egy olyan titkot osztok meg veled, amely örökre megváltoztathatja az életedet! Az angyalok egy csodálatos imádságot bíztak rám, hogy továbbítsam neked, amely képes vonzani a gazdagságot, a boldogságot és a hosszú életet!

Ez nem egy hétköznapi ima – ez egy valódi angyali üzenet, amely összeköt téged az univerzum végtelen bőségével és szeretetével. Amikor ezt az imát mondod, az angyalok azonnal munkához látnak, hogy elhozzák számodra az áldások özönét!

Íme az angyali imádság, amely megváltoztathatja az életedet:

“Drága Mennyei Angyalok!

Hálás szívvel fordulok hozzátok! Kérlek, nyissátok meg előttem a bőség kapuit, És árasszátok rám az isteni gazdagság fényét. Vezessetek a boldogság és siker ösvényén, Óvjátok és hosszabbítsátok meg földi utamat. Legyen életem áldott, szeretettel és örömmel teli, Most és mindörökké.

Ámen.”

Ez az ima olyan erőteljes, hogy sokan hihetetlen változásokat tapasztaltak az életükben, miután elkezdték rendszeresen mondani.

De ne feledd, az angyalok azt üzenik, hogy az ima ereje megsokszorozódik, ha másokkal is megosztod!

Hogyan használd ezt az angyali imát a legjobb eredményért?

  1. Mondd el minden reggel és este, tiszta szívvel és hittel!

  2. Vizualizáld, ahogy az áldások arany fényként áradnak rád!

  3. Légy hálás minden apró jóért az életedben!

  4. Higgy abban, hogy megérdemled a bőséget és a boldogságot!

  5. És a legfontosabb: oszd meg ezt az imát másokkal is!

Kedves Olvasó, ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget! Oszd meg most ezt a cikket, és figyeld, milyen hihetetlen áldások érkeznek az életedbe! Az angyalok már készen állnak, hogy elhalmozzanak téged kegyelmükkel és gazdagságukkal.

Emlékezz, minden megosztás egy lépés a csodák felé – nem csak a te életedben, hanem azokéban is, akikhez eljut ez az ima. Legyél te is az angyali áldások közvetítője!

A gazdagság, a boldogság és a hosszú élet már úton van feléd!

U.I.: Az angyalok azt üzenik, hogy aki a következő 24 órában megosztja ezt az imát, különleges áldásban részesül. Ne késlekedj, oszd meg most, és nyisd meg az utat a csodák előtt!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/