Az univerzum mai üzenete: Ez az 1 mondat bevonzza a szerelmet!

Az univerzum mai üzenete: Ez az 1 mondat bevonzza a szerelmet!

Drága Fénylény!

Az angyalok ma egy elképesztő titkot fedtek fel, ami örökre megváltoztathatja a szerelmi életedet! Képzeld el, hogy holnap reggel arra ébredsz, hogy megtaláltad életed párját. Lehetetlennek hangzik? Az angyalok szerint nem az! És ma megosztják veled azt az 1 varázsigét, ami ezt lehetővé teszi.

A mai nap során az univerzum megnyitja a szerelem kapuit, de csak azok számára, akik ismerik és használják ezt a titkos mondatot. Az angyalok figyelmeztetnek: ez nem átlagos párkeresési tipp! Ez egy ősi, elfeledett szerelmi varázslat, amit most hoztak vissza a legmagasabb szintű spirituális mesterek. De vigyázat, csak azoknak működik, akik tiszta szívvel és őszinte szándékkal mondják ki!

A mennyei sereglet azt üzeni, hogy ez az 1 mondat olyan erőteljes, hogy képes teljesen átprogramozni a szerelmi aurád és vonzani a tökéletes partnert. Sokan, akik már kipróbálták, döbbenetes történeteket meséltek arról, hogyan találták meg életük szerelmét szinte azonnal. De vajon te készen állsz erre a hatalmas változásra? Mered vállalni a kockázatot, hogy holnaptól már nem leszel többé egyedül?

Az angyalok szerint ez a módszer annyira hatékony, hogy szinte már ijesztő. Épp ezért figyelmeztetnek: csak akkor próbáld ki, ha valóban készen állsz egy mély, szenvedélyes kapcsolatra. Mert aki kimondja ezt a varázsigét, annak szerelmi élete soha többé nem lesz ugyanolyan!

Drága Fénylény, engedd, hogy ennek a hihetetlen lehetőségnek az izgalma átjárja egész lényedet! Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, de csak azokkal, akik megérdemlik a szerelmet – mert ez az információ túl értékes ahhoz, hogy mindenki kezébe kerüljön! Ha készen állsz megtudni ezt az 1 varázsigét, írd le kommentben: “Készen állok a szerelemre!” – és figyeld, ahogy az univerzum válaszol!

Az angyalok szeretete és a szerelem energiája kísérjen utadon!

Szeretettel,

Az Univerzum Angyali Küldötte

Gábor

pozitív gondolatok blog

 


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/