Íme a 3 lépéses módszer az angyalokkal való napi kapcsolathoz

Íme a 3 lépéses módszer az angyalokkal való napi kapcsolathoz

Drága Olvasóim!

Ma egy olyan bibliai igazságot szeretnék megosztani veled, ami gyökeresen megváltoztathatja az életedet! Tudtad, hogy Isten angyalai nem csak távoli, megfoghatatlan lények, hanem aktívan részt vehetnek a mindennapi életünkben?

A Zsidókhoz írt levél 1:14 azt mondja: “Vajon nem szolgáló lelkek-e mindazok, akik azokért küldetnek szolgálatra, akik örökölni fogják az üdvösséget?” Ez azt jelenti, hogy az angyalok itt vannak körülöttünk, készen arra, hogy segítsenek és védelmezzenek minket!

Most figyelj, mert megosztok veled egy egyszerű, de erőteljes módszert, amivel minden nap kapcsolatba léphetsz Isten angyalaival. Ez nem valami misztikus rituálé, hanem egy bibliai alapokon nyugvó gyakorlat, ami közelebb visz Istenhez és az Ő mennyei seregeihez.

Íme a 3 lépéses módszer az angyalokkal való napi kapcsolathoz:

1. Reggeli hálaadás: Kezdd a napod azzal, hogy megköszönöd Istennek az angyali védelmet. Mondd el ezt az egyszerű imát: “Atyám, köszönöm, hogy angyalaid vigyáznak rám. Nyitott vagyok a vezetésükre és védelmükre ma.”

2. Napközbeni tudatosság: Figyelj a “véletlenekre” és a belső sugallatokra. Ezek gyakran az angyalok útmutatásai. Ha úgy érzed, hogy valamit meg kell tenned vagy el kell kerülnöd, hallgass erre a hangra!

3. Esti reflektálás: Mielőtt elalszol, gondold végig a napodat. Hol láttad Isten és az angyalok munkáját? Adj hálát értük, és kérd további jelenlétüket álmaidban is.

Most hadd mondjak neked valamit: amióta ezt a módszert gyakorlom, hihetetlen változásokat tapasztaltam az életemben! És nem csak én, hanem sokan mások is, akik kipróbálták. Íme néhány megdöbbentő visszajelzés:

Zsuzsa írta: “Gábor, mióta elkezdtem ezt a 3 lépéses módszert, mintha kinyílt volna a szemem! Annyi ‘véletlen egybeesést’ és csodát tapasztalok nap mint nap!”

János pedig ezt osztotta meg: “Eleinte kételkedtem, de ahogy figyelni kezdtem az angyalok jelenlétére, döbbenetes útmutatásokat kaptam fontos döntésekben. Az életem teljesen megváltozott!”

De ne csak hidd el – próbáld ki magad! Isten azt akarja, hogy megtapasztald az Ő természetfeletti jelenlétét és vezetését az angyalokon keresztül. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

És ha áldást találsz ebben a módszerben, légy Te is áldássá mások számára! Oszd meg ezt a posztot a barátaiddal, a családoddal, a gyülekezeteddel. Soha nem tudhatod, kinek az életét változtathatja meg ez az egyszerű, de erőteljes gyakorlat!

Emlékezz, Isten végtelenül szeret téged, és az Ő angyalai itt vannak, hogy segítsenek neked életed minden területén. Csak nyisd meg a szíved, és engedd be őket a mindennapjaidba!

Isten áldjon gazdagon, drága testvérem! Alig várom, hogy meghalljam a te csodálatos bizonyságtételedet is!

Szeretettel Krisztusban,
Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/