2024.07.09. – a mai tízmilliószoros teremtő erejű nap elhozza a várva várt csodát!

2024.07.09. – a mai tízmilliószoros teremtő erejű nap elhozza a várva várt csodát!

Figyelem, kozmikus utazók és spirituális felfedezők!

Ma nem akármilyen nap virrad ránk – ez egy tízmilliószoros teremtő erejű nap, ami olyan nagyszerű, hogy szinte vibrál tőle a levegőt!

Képzeljétek el, ahogy az Univerzum összes energiája összpontosul erre az egy napra, felerősítve minden gondolatotokat, szándékotokat és cselekedeteket. Ez nem vicc, barátaim – ma minden, amit gondoltok és tesztek, tízmilliószoros erővel bír!

De vártok csak, ez még nem minden! Az a bizonyos dolog, amiért annyit imádkoztatok, manifesztáltatok, és amire vágytatok – ma végre valósággá válhat!

Hogyan használjátok ki ezt a kozmikus ajándékot? Íme néhány tipp:

  1. Meditáljatok! Hangolódtak rá az Univerzum frekvenciájára, és érezzétek, ahogy átáramlik rajtatok ez a hihetetlen energia.

  2. Írjátok le a vágyaitokat! Ma minden szó, amit papírra vettek, tízmilliószoros erővel bír. Használjátok okosan!

  3. Végezzetek egy tisztító rituálét! Szabaduljatok meg minden negatív energiától, hogy helyet csináljatok a csodáknak.

  4. Legyetek hálásak! A hála vonzza a még több áldást. Ma minden “köszönöm” tízmillió “köszönömöt” ér!

  5. Figyeljetek a jelekre! Az Univerzum ma különösen hangosan beszél. Nyissátok ki a szemeteket és a szíveteket!

Ne feledjétek, hogy ti vagytok saját valóságotok teremtői. Ma olyan erő van a kezetekben, ami képes hegyeket mozgatni – használjátok bölcsen és szeretettel!

És ha esetleg kételkednétek? Dobjátok ki az ablakon a kétségeket! Ma nincs helye a “mi lenne, ha” gondolatoknak. Helyette mondjátok azt: “Igen, megtörténik! Igen, megérdemlem! Igen, befogadom!”

És most, kedves kozmikus utazók, itt egy különleges mantra, amit használhattok ezen a varázslatos napon. Ismételjétek el 108-szor (vagy amennyiszer csak tudjátok), és érezzék, ahogy minden egyes szóval exponenciálisan nő a teremtő erőtök:

“Én vagyok a végtelen lehetőségek mestere. Ma tízmilliószoros erővel teremtek. Nyitott vagyok a csodákra, és hálásan fogadom őket. Az Univerzum bőségével összhangban vagyok. Minden, amire vágyom, most valósággá válik. Én vagyok a fény. Én vagyok a szeretet. Én vagyok a teremtés!”

Érzitek már, ahogy áramlik át rajtatok a kozmikus energia? Ez a mantra nem csak szavak sorozata, ez egy kulcs, ami kinyitja számotokra az Univerzum végtelen bőségének kapuját. Használjátok bátran és gyakran ezen a tízmilliószoros napon!”

Készüljetek fel, mert ma olyan érkezik az életetekbe, ami mindent megváltoztat. Nyissátok ki a karotokat, és öljétek át ezt a fantasztikus lehetőséget!

Emlékezzetek: ti vagytok a Univerzum szeretett gyermekei, és ma minden csillag értetek ragyog. Használjátok ki ezt a napot, teremtsetek csodákat, és változtassátok meg az életeteket örökre!

Kozmikus ölelés mindenkinek!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra 07.05. – Te Isten remekműve vagy! Igen, jól hallottad!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/